Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Η μεγάλη και τρομακτική αλήθεια που είπε ο Λαβρόφ!

Η Δύση πάντα ήθελε να διαλύσει την Ρωσία και έχει φτάσει στο σημείο να ενώσει τις δυνάμεις της με τους Ναζί στην Ουκρανία σε μια προσπάθεια να επιτύχει αυτόν τον στόχο, δήλωσε ο κορυφαίος διπλωμάτης της Μόσχας Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο υπουργός Εξωτερικών έκανε τη δήλωση κατά την διάρκεια συνάντησης με φοιτητές και εκπαιδευτικούς στο Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας την Δευτέρα, την πρώτη ημέρα του νέου ακαδημαϊκού έτους στην Ρωσία, λέγοντας παρακάτω μια μεγάλη και

τρομακτική αλήθεια για τους διεθνιστές της Δύσης, οι οποίοι, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, θέλουν να προκαλέσουν την ρίψη πυρηνικών πριν τις αμερικανικές εκλογές!

Η Δύση πάντα ανησυχούσε ότι η Ρωσία είναι «πολύ ισχυρή, πολύ ανεξάρτητη» και ήθελε να κάνει κάτι για αυτό, «κατά προτίμηση να την διαλύσει», είπε ο Λαβρόφ και υπογράμμισε:

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται γιατί σήμερα, 50 χώρες έχουν συγκεντρωθεί εναντίον της Ρωσίας κάτω από τα ναζιστικά λάβαρα, γνωρίζοντας την ουσία του καθεστώτος [του Ουκρανού ηγέτη Βλαντιμίρ] Ζελένσκι», συνέχισε, αναφερόμενος στην στρατιωτική βοήθεια που παρέχουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στο Κίεβο εν μέσω της σύγκρουσης με την Ρωσία.

50 χώρες λοιπόν υπό ναζιστικά λάβαρα προσπαθούν να προκαλέσουν όλεθρο! Αν μη τι άλλο μία πολύ σημαντική, ιστορική και τρομακτική αλήθεια ειπώθηκε, η οποία δύσκολα θα προβληθεί σε δυτικά ΜΜΕ!


Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας σημείωσε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν «φωτογραφηθεί» σε πολλές περιπτώσεις να φορούν ναζιστικά διακριτικά ή να φέρουν λάβαρα παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούσαν οι δυνάμεις του Αδόλφου Χίτλερ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Λαβρόφ υποστήριξε ότι η Μόσχα δεν πρόκειται να παίξει με τους δυτικούς κανόνες και δεν θα «ενσωματωθεί σε διάφορα σχήματα που δημιουργήθηκαν χωρίς την συμμετοχή μας και χωρίς να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα της Ρωσίας».

 

Εάν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους δεν αλλάξουν τον τρόπο τους, «θα συνεχίσουμε να απαντάμε αποφασιστικά σε τυχόν εχθρικά βήματα», πρόσθεσε ο Λαβρόφ.


photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

el.gr

Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου