Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Σε «εμπόλεμη κατάσταση» οι ΗΠΑ! «Θα τα παίξουν όλα για όλα» για να μην εκλεγεί ο Τραμπ

Δημοσιογράφοι και βουλευτές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κρούουν τον κώδωνα του (παγκοσμίου) κινδύνου

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Alex Jones, ισχυρίζεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε «ανοιχτή εμπόλεμη μεταξύ του λαού και του Βαθέος Κράτους» μετά και την δεύτερη αποτυχημένη απόπειρα κατά της ζωής του Τραμπ, με τα ρωσικά ΜΜΕ να μεταδίδουν παντού την δήλωσή του!

Οι διεθνιστές θέλουν να βάλουν «φωτιά» στον πλανήτη με το διάστημα μέχρι τις

εκλογές του Νοεμβρίου να είναι εξαιρετικά κρίσιμο!

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Ρεπουμπλικανός βουλευτής, Τιμ Μπέρσετ, κατηγόρησε την διεθνιστική αριστερά του βαθέος κράτους για την αύξηση της τοξικής ρητορικής.

Σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικανό του Τενεσί, οι Δημοκρατικοί υποκινούσαν εκείνους που βρίσκονται «στα άκρα» και γνώριζαν «ακριβώς τι έκαναν».

«Η αριστερά μόλις αύξησε το βιτριόλι της. Έχετε δει τα tweets ότι όλοι λένε κάτι για το «πρέπει να μάθουν πώς να στοχεύουν καλύτερα» και τέτοια πράγματα. Αυτοί είναι οι τύποι πραγμάτων που υποκινούν κάποιον που είναι στα άκρα. Ξέρουν ακριβώς τι κάνουν. Αυτός ο βάλτος, όπως θέλετε πείτε το, είναι ανοιχτός υπόνομος. Έχουν πετάξει το γάντι. Ξέρουν αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τζέι Τραμπ, οι μέρες τους έχουν τελειώσει. Θα φέρουμε σε τάξη αυτή την χώρα, για αυτό θα τα παίξουν όλα για όλα», τόνισε και συνέχισε:

«Το πρόβλημα είναι ότι έχετε μια Μυστική Υπηρεσία, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου, και στα μάτια του κοινού, που είναι σε κίνδυνο και ότι στερείται ηγεσίας. (…) Πρέπει λοιπόν να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Δεν νομίζω ότι θα τις πάρουμε κατά την διάρκεια αυτής της διακυβέρνησης, αλλά ελπίζω ότι υπό την κυβέρνηση Τραμπ θα καθαρίσουμε την φωλιά των αρουραίων».

 

Όπως σχολιάζεται γενικά σε δεξιούς πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους στις ΗΠΑ, οι διεθνιστές της Ουάσιγκτον δεν θα επικεντρωθούν μόνο στην εξόντωση του Τραμπ αλλά και στην Ουκρανία, την αμερικανική οικονομία με το δολάριο στο επίκεντρο, την παράνομη μετανάστευση κτλ. καλώντας τους πολίτες να προετοιμαστούν για «σκληρό ροκ»!

Από το ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου