Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Δρ. Κ. Βαρδάκας : τι ΜΗΝΥΜΑ δίνουν οι Ρώσοι αυτές τις ώρες ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των Αμερικάνικων εκλογών;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πριν λίγα 24ωρα ο Ρώσος ΥΠΕΞ δήλωσε ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών Καμάλα είναι πιο προβλέψιμη από τον Τράμπ.

Δηλώσεις που δέιχνουν ότι οι Ρώσοι έχουν σταθερό πλάνο να διαχειριστούν τις προκλήσεις ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ .

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

” Ρωσικά στρατηγικά

βομβαρδιστικά Tu-160 πέταξαν πάνω από τη θάλασσα Μπάρεντς και την Νορβηγική θάλασσα στο πλαίσιο μιας μεγάλης ναυτικής άσκησης που πραγματοποιεί η Ρωσία.

Αυτό μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι πτήσεις αποτελούν μέρος των ναυτικών γυμνασίων με την επωνυμία Ocean-2024, που ξεκίνησαν χθες.

Στα γυμνάσια, τα μεγαλύτερα από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης συμμετέχουν περισσότεροι από 90.000 Ρώσοι στρατιωτικοί, περισσότερα από 400 πλοία, 125 αεροσκάφη και περισσότερες από 7.500 μονάδες οπλισμού και θα διαρκέσουν έως τις 16 Σεπτεμβρίου σε μια τεράστια περιοχή που εκτείνεται σε τμήματα του Ειρηνικού και του Αρκτικού Ωκεανού, της Μεσογείου, της Βαλτικής και της Κασπίας Θάλασσας.”

Περισσότερα στο https://www.iefimerida.gr/kosmos/rosika-stratigika-bombardistika-norbigiki-thalassa


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ .

” έχουμε την δυνατότητα και τα στρατιωτικά μέσα να συγκρουσθούμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης για να διασφαλίσουμε όχι μόνο την αυτονομία μας αλλά και την υπεροχή μας”

” δεν μπλοφάρουμε, αλλά απειλούμε ευθεώς και με πυρηνική σύγκρουση”

” η συγκρουση μας είναι σύγκρουση με την αυτοκρατορία του κακού που πρέπει να εκλείψει, ώστε η ανθρωπότητα να βαδίσει δίχως το δαιμονικό στοιχείο που θέλει να ρυθμίσει τις παραμέτρους του πολιτισμού επι της γης”

Φαίνεται ότι οι Ρώσοι αποφάσισαν, ότι η μεγάλη σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και ότι ακούγεται για διαπραγματεύσεις είναι για να κερδίσει χρόνο η κάθε παράταξη.

” το φυσούν και δεν κρύωνει ” οι Ρώσοι αυτό που πάθανε, όταν τις πρωτες μέρες της σύγκρουσης στην Ουκρανία βρέθηκαν να έχουν περικυκλώσει το Κίεβο και τα διπλωματικά κανάλια των σκοτεινών κέντρων τους έπεισαν ότι θα τα βρούμε αν υποχωρήσουν ..

Μετά τους ξεγέλασαν και ενώ η σύγκρουση θα τελείωνε με την κατάληψη του Κιέβου , σήμερα συνεχίζεται με ποταμούς αίματος, τόσο στους Ουκρανούς όσο φυσικά και στους Ρώσους.

 

Πλέον δεν υπάρχει ουδεμία εμπιστοσύνη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και επιβεβαιώνεται η προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού “μια με την πένα και 99 με τον Πόλεμο”


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Από το triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου