Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Οι εργάτες που βοήθησαν το Νώε στη κατασκευή της Κιβωτού σώθηκαν;

Αναμάσημα προφητειών, Φαντασιοπληξίες, Μυθοπλασίες. Αναπαραγωγή των ίδιων και των ίδιων απλώς για να λειτουργεί το site και να πληρωνόμαστε από τις διαφημίσεις…..

 Στρατηγικές αναλύσεις, κανά γυμνό μέσα μέσα, μπέρδεμα της Ορθοδοξίας και της Ορθόδοξης Ελλάδας με το να υπερασπιστείς το Ψευδορωμέϊκο του Κούλη και των Μασόνων…. Και όλοι πληρωμή με πιστωτικές κάρτες και ψηφιακές πλατφόρμες που απαιτούν τη παροχή βιομετρικών

δεδομένων. Και από την άλλη οι ανυπόμονοι κλαψιάρηδες που εμπαίζουν το Θεό :”Δεν μας ακούει ο Θεός γιατί δεν απαντά;” ….. Ακόμη δεν άρχισε και θέλουν απάντηση για να προλάβουν να ζήσουν με… χρυσά κουτάλια…

“Οὐ πᾶς ὁ λέγων μοι· Κύριε κύριε εἰσελεύσεται εἰς τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν, ἀλλ’ Ο ΠΟΙΩΝ τὸ θέλημα τοῦ πατρός μου τοῦ εν τοῖς οὐρανοῖς.  Πολλοὶ ἐροῦσίν μοι ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ· Κύριε κύριε, οὐ τῷ σῷ ὀνόματι ἐπροφητεύσαμεν, καὶ τῷ σῷ ὀνόματι δαιμόνια ἐξεβάλομεν, καὶ τῷ σῷ ὀνόματι δυνάμεις πολλὰς ἐποιήσαμεν;  καὶ τότε ὁμολογήσω αὐτοῖς ὅτι Οὐδέποτε ἔγνων ὑμᾶς· ἀποχωρεῖτε ἀπ’ ἐμοῦ οἱ ἐργαζόμενοι τὴν ἀνομίαν.

Πᾶς οὖν ὅστις ἀκούει μου τοὺς λόγους τούτους καὶ ποιεῖ αὐτούς, ὁμοιωθήσεται ἀνδρὶ φρονίμῳ, ὅστις ᾠκοδόμησεν αὐτοῦ τὴν οἰκίαν ἐπὶ τὴν πέτραν.  καὶ κατέβη ἡ βροχὴ καὶ ἦλθον οἱ ποταμοὶ καὶ ἔπνευσαν οἱ ἄνεμοι καὶ προσέπεσαν τῇ οἰκίᾳ ἐκείνῃ, καὶ οὐκ ἔπεσεν, τεθεμελίωτο γὰρ ἐπὶ τὴν πέτραν.  καὶ πᾶς ὁ ἀκούων μου τοὺς λόγους τούτους καὶ ΜΗ ΠΟΙΩΝ αὐτοὺς ὁμοιωθήσεται ἀνδρὶ μωρῷ, ὅστις ᾠκοδόμησεν αὐτοῦ τὴν οἰκίαν ἐπὶ τὴν ἄμμον.  καὶ κατέβη ἡ βροχὴ καὶ ἦλθον οἱ ποταμοὶ καὶ ἔπνευσαν οἱ ἄνεμοι καὶ προσέκοψαν τῇ οἰκίᾳ ἐκείνῃ, καὶ ἔπεσεν, καὶ ἦν ἡ πτῶσις αὐτῆς μεγάλη.”

Μερικοί από εκείνους που ζητούσαν με δάκρυα από το Νώε να τους ανοίξει, ήταν και αυτοί που τον βοήθησαν έναντι ημερομισθίου να φτιάξει τη Κιβωτό. Άλλοι για να κόβουν ξύλα, άλλοι για να τα καρφώνουν, άλλοι για να παρασκευάζουν την πίσα. Και όμως ούτε αυτοί ΤΟΛΜΟΎΣΑΝ ΝΑ ΠΡΆΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΔΈΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΌΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΉ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ(που ω ναι αριθμούσε εκατομμύρια)… Κλείνει η Κιβωτός. Και τώρα βρίσκονται έξω και αυτοί. Υπενθυμίζουν στο Νώε τις υπηρεσίες που του πρόσφεραν αλλά ακούνε από ΜΕΣΑ:”Ουκ είδα υμάς.” Δεν σας γνωρίζω.

Όταν ξεκίνησε ο Κατακλυσμός, στα μάτια των Απίστων αρχικά φαινότανε σαν μια καταρρακτώδης βροχή που θα σταματούσε όπως πάντοτε συνέβαινε…. Όσο περνούσαν οι ώρες και οι ημέρες αγχώνονταν περισσότερο… “Μήπως τελικά ο Νώε έχει δίκιο”; Μερικοί ζούσαν στα Ορεινά σε μεγάλο Υψόμετρο και έβλεπαν από ψηλά τους άλλους να πνίγονται ενώ την ίδια ώρα συζητούσαν και ανέλυαν τις καταστάσεις μετά συνοδείας φαγητού και αλκοόλ σίγουροι ότι δεν ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να φτάσει μέχρι αυτούς το νερό…. Τελικά αυτοί πέθαναν χειρότερα από όλους γιατί έβλεπαν μέρα με τη μέρα τη πλημμύρα να μη σταματά και τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει μέχρι που τελικά σκέπασε και τις βουνοκορφές….

ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΔΕΝ ΣΏΖΟΥΝ. ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΆ ΕΣΈΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΏΖΟΥΝ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΌ ΤΟΥΣ ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η  ΆΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΣΏΖΟΥΝ.

Αλλιώς: – “Κύριε Κύριε ου τω σω ονόματι προφητεύσαμεν;”

-“Ουκ είδα υμάς. Ου πας ο λέγων μοι Κύριε Κύριε, εισελεύσεται εις την βασιλεία των ουρανών”

 

Όσοι δεν εμπιστευτούν τη Μοίρα τους στο Θεό θα χαθούν.

Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/09/blog-post_39.html?m=1

Από το ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου