Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ

Promitheas G

Με ψυχραιμία παρακολουθήστε τις εξελίξεις, διότι σε λίγο θα τρέχουν πολύ γρήγορα. Οι κυβερνήσεις κάποιων κρατών ήδη λαμβάνουν προφυλάξεις για μια επικείμενη παγκόσμια καταστροφή ( φυσική, πυρηνική, βιολογική, οικονομική κλπ)  

Οι παγκοσμιοποιητές είχαν και έχουν ακόμη δύο επιλογές – να δολοφονήσουν τον Τραμπ για να μην κερδίσει τις εκλογές και/ή να ξεκινήσουν πόλεμο πριν από τις εκλογές για να διατηρήσουν την εξουσία. Πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι αυτή τη στιγμή να ελέγξουν τη μετάβαση ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ και θέλουν τον

απόλυτο έλεγχο. Δεν θέλουν επιζώντες που δεν θα είναι δικοί τους. Δεν θέλουν να βγουν από τα καταφύγιά τους κάποια μέρα για να αντιμετωπίσουν θυμωμένους αμφισβητίες, ανεμβολιαστους, πεινασμένους…. θέλουν τον επόμενο κόσμο μόνο για τον εαυτό τους και ένας τρόπος για να διασφαλιστεί αυτό ήταν και το εμβόλιο………ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΗΣ…..

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου βρίσκονται σε κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και tablet. Βρίσκονται επίσης συχνά σε συσκευές που χρησιμοποιούνται στο χώρο εργασίας, όπως ηλεκτρικά εργαλεία, ιατρικός εξοπλισμός κλπ Δεδομένου ότι περιέχουν τόση πολλή ενέργεια, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι ευαίσθητες σε υπερθέρμανση – η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ΠΥΡΚΑΓΙΑ Η ΕΚΡΗΞΗ.  

Στον Λίβανο άρχισαν να εκρήγνυνται ΒΟΜΒΗΤΕΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ smartphones, ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ : Ξαφνικά σε όλο τον Λίβανο έπεφταν κάτω όπως τα κοτόπουλα χιλιάδες άνθρωποι. Μήπως έχουν ενεργοποίηση ένα από τους πολλούς ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ για υπερθέρμανση των μπαταριών; 


Πριν από 2 χρόνια ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος είπε ότι έρχεται:  Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ !!! Από το 2022 είπε ……πω πω πω Παναγία μου σε λίγα χρόνια, κάτι θα βάζουν στους ανθρώπους και θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα». 

ΣΧΟΛΙΟ: η νανοτεχνολογίας μπορεί να εισαχθεί σε ένα ανθρώπινο σώμα και στη συνέχεια να ελεγχθεί μέσω ασύρματων σημάτων διαδικτύου ή του δικτύου πύργων κινητής τηλεφωνίας, είτε για να γίνουν ιατρικές διορθώσεις, αλλά εξίσου για να επιτεθούν σε υγιή όργανα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, της καρδιάς κλπ. Μήπως τα εμβόλια έχουν διακόπτη απενεργοποίησης της ζωής ;;;  Η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απελευθέρωση ενός ατόμου ή για την υποδούλωση του η για τον αφανισμό του.

Όσοι χρησιμοποιούν (σχεδόν όλοι) οποιονδήποτε τύπο τεχνολογίας πληροφοριών, έξυπνες συσκευές, επικοινωνίες στον κυβερνοχώρο ή ασύρματο όργανο, δεν θα κοιτάξουν ξανά την τεχνολογία τους με τον ίδιο τρόπο.

 ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ που χρησιμοποιούμε είναι δυνητικά ένα όπλο (συχνότητας ) ένα όπλο που μπορεί να κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στο ανθρώπινο σώμα. Δηλαδή έχουν μετατρέψει τις συσκευές πληροφορικής σε εκρηκτικούς μηχανισμούς. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να καταστρέψουν όπλα υψηλής τεχνολογίας.

Η ασύρματη τεχνολογία που απαιτεί μπαταρίες, θεωρείται ένα θανατηφόρο όπλο στον κυβερνοχώρο .


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ:

α. Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ έδωσε στον Πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου την πλήρη εξουσιοδότηση να αναλάβει επιθετική και αμυντική δράση κατά της Χεζμπολάχ, ακόμα κι αν οδηγήσει σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο

β. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα στις 19 Σεπτεμβρίου με το οποίο καλεί τα κράτη μέλη της ΕΕ να άρουν τους περιορισμούς στη χρήση από την Ουκρανία όπλων που προμηθεύονται από τη Δύση εντός της Ρωσίας. Η πρόταση ψηφίστηκε με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές.

Απάντηση του Προέδρου της Ρωσικής Δούμας “Αυτό που ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οδηγεί σε παγκόσμιο πόλεμο με χρήση πυρηνικών όπλων.”   “ο χρόνος πτήσης του ρωσικού πυραύλου Sarmat προς το Στρασβούργο είναι 3 λεπτά 20 δευτερόλεπτα. “

γ.  Ο Matt Gaetz μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ απεκάλυψε ότι υπάρχουν ΞΕΝΕΣ αλλά και αμερικάνικες ομάδες που έχουν εντολή να δολοφονήσουν τον Τραμπ. Οι ξένες χώρες είναι όπως αποκαλύπτει το ΙΡΑΝ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν συμβεί αυτό τότε στην Αμερική θα ξεσπάσει ένας εμφύλιος πόλεμος που θα είναι τόσο καταστροφικός που θα αλλάξει για πάντα τις ΗΠΑ. Σε λιγότερο από 46 ημέρες η ζωή στην Αμερική θα αλλάξει για πάντα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακαλύφθηκε βρώμικη βόμβα σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ— μαζική συγκάλυψη απο το ΜΜΕ.  Ένας σκύλος που ανιχνεύει βόμβες ανακάλυψε  εκρηκτικό μηχανισμό στην συγκέντρωση του Τραμπ.  Η βόμβα ήταν ικανή να εξαπλώσει ραδιενεργό υλικό σε μια ευρεία περιοχή, προκαλώντας όχι μόνο άμεση καταστροφή αλλά και μακροπρόθεσμους κινδύνους για την υγεία

 

Απομένει πολύ λίγος χρόνος για την προετοιμασία. 

Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου