Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

Φίλες και Φίλοι .

Όποια ή όποιος έχει την δυνατότητα και την θέληση να παρακολουθεί τις εξελίξεις , δυστυχώς οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες εως τρομακτικές .

1. ΡΩΣΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

α. Σε όλα τα μέτωπα η Ρωσία προελαύνει και μάλιστα οι τελευταίες ειδήσεις μιλάνε για πλήρη επίθεση σε όλα τα μέτωπα με Πυροβολικό και Τεθωρακισμένα .

β. Ήδη έχουν ξεκινήσει

ασκήσεις με την συμμετοχή Πυρηνικών ευρείας κλίμακας , και έχουν τεθεί Πυρηνικές δυνάμεις σε επιφυλακή .

γ. Οι Ρώσοι έχουν μετακινήσει τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας εκτός Σεβαστούπολης ( Κριμαία ) στο ΝΟΒΟΡΟΣΙΣΚ .

δ. Ήδη έχουν Λοκάρει όλες τις Στρατιωτικές Αεροπορικές Βάσεις που ενδεχομένως να φιλοξενήσουν τα F-16 και είναι έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν .


2. ΡΩΣΙΑ – ΗΠΑ

Ήδη παρατηρούνται αψιμαχίες στην Περιοχή της Αλάσκας μεταξύ Α/Φ της Ρωσίας – Κίνας και Η.Π.Α . χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν τι γίνεται με την Βαλτική και τον Ρωσικό Θύλακα .

3. ΙΣΡΑΗΛ – ΧΑΜΑΣ – ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ – ΧΟΥΤΙ – ΙΡΑΝ.

α. Σίγουρα το ΙΡΑΝ αυτή τη φορά δεν κάνει κάποιο χτύπημα επιφανειακό στο ΙΣΡΑΗΛ , αλλά ίσως θα προκαλέσει χτύπημα από τρεις πλευρές Βόρεια με την ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ , Νότια με τους ΧΟΥΤΙ , και το ΙΡΑΝ .

β. Τα χτυπήματα θα είναι σίγουρα σε Στρατιωτικές Αεροπορικές Βάσεις , ή σε μεγάλη Πόλη ή ότι άλλο έχει στοχεύσει .

γ. Ας μην μας διαφεύγει ότι υπάρχει και ένα ακόμη όπλο του ΙΡΑΝ να κλείσει και τα στενά του ΟΡΜΟΥΖ με απρόβλεπτες συνέπειες όσον αφορά το Πετρέλαιο .

δ. Ας μην ξεχνάμε και τις απειλές προς την Κύπρο .

ε. Επίσης στην μεσόγειο έχει φτάσει τεράστια αρμάδα Πλοίων των Η.Π.Α .

στ. Νεώτερη ανάλυση Αμερικανού Αναλυτή λέει ότι οι Η.Π.Α δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τρεις πολεμικές συρράξεις , προειδοποιώντας και για την περίπτωση της Κίνας με την Ταϊβάν .

Αυτές είναι μερικές από τις εξελίξεις οι οποίες δεν σηκώνουν καμία αμφισβήτηση και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη , διότι υπάρχουν και άλλες οι οποίες είτε γίνονται παρασκηνικά και ερευνώνται , είτε έχουν προγραμματιστεί ανάλογα των εξελίξεων .


ΠΟΠΗ ΖΩΗ

Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου