Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Δρ.Κ. Βαρδάκας : η Μεταπολίτευση και τα “τέκνα” της σε ισχυρή περιδήνηση

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αρχής γενομένης με μια υπόθεση πριν εννέα χρόνια που έρχεται τώρα εις το φως με τον θεματικό τίτλο “τα σαπάκια” και πρωταγωνιστές γνωστές πολιτικές μορφές της περιόδου εκείνης .

Από το πρωί μέχρι το βράδι βρήκαν θέμα και μας ζαλίζουν για να ξεχάσουμε …

Να ξεχάσουμε αυτό που έρχεται και είναι συσσωρευμένοι λογαριασμοί παλαιών και νέων σκανδάλων που θα πρέπει να τα επωμιστεί εκ του

ασφαλούς πάλι ο Ελληνικός Λαός ή το ποίμνιο το άφωνο μέσω της έμμεσης καταλήστευσης των ελπίδων , των ονείρων του και του οικογενειακού του προϋπολογισμού;

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου είναι μετά τις Ευρωεκλογές σε μια καθοδική πορεία δίχως πάτο και οι κακοπληρωμένοι συμβουλάτορες ή οι maker olinion προσπαθουν να αντιστρέψουν την κάθοδο με πλήγματα στον αντίπαλο .

50 χρόνια σκανδαλισμού και ακολασίας ψηλαφητής σε όλες τις εκφάνσεις του δημοκρατικού βίου της νέας εποχής φέρνουν παραμονές ενός μεγάλου πολέμου που διακηρύσσεται πλέον σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ ..τι φέρνουν ; την κορύφωση της διαπλοκής , της απαξίωσης ακόμα και της εθνικής μας ασφαλείας .

Φυσικά μόλις άρχισαν να δίνει ο ένας τον άλλο και όσοι δεν ήταν ψυλλιάσμενοι αλλά εις διαχρονικό νιρβάνα, θα τα δουν και θα τα ακούσουν όλα .

Ουδείς γνωρίζει αν τα παγκόσμια παράκεντρα αποφάσισαν η Ελλάδα να εισέλθει εις πολιτική αστάθεια εν μέσω ευρύτερων γεωπολιτικών ανακατατάξεων συνόρων;

Γιατί επέτρεψε ο Άγιος Θεός ο λογαριασμός των 50 χρόνων μεταπολίτευσης να είναι συγκεντρωτικός για την δική μας γενιά , ίσως είναι ένα ερώτημα που αν κάνουμε λίγο υπομονή θα μας απαντητηθεί.

Πίσω όμως από τις νομικές , οικονομικές και κοινωνικές διαστάσεις των σκανδάλων υπάρχει η πνευματική διάσταση που μπορεί να δώσει σοβαρές απάντησεις στον ιστορικό που θα γράφει για τις ημέρες μας.

Χρόνια τώρα όμως πολλοί σωτήρες μιλούν για ” επανάσταση” ουδείς για ΑΝΑΣΤΑΣΗ .

Δίχως το βίωμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ” επανάσταση” δεν γίνεται γιατί έχουμε να παλαίψουμε τον ίδιο τον αντίδικο και με το εθνικό μας σπορ που είναι η ακαταίσχυντη συκοφαντία , χαρακτηριστική ιδιότητα του πονηρού πνεύματος και των οργάνων του .

 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου