Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Θέλουν να ανοίξουν νέο μέτωπο στη Γεωργία μέχρι τις αμερικανικές εκλογές!

«Ρίχνοντας» δια της βίας την «μη φιλική» προς τη Δύση τοπική κυβέρνηση.

«Οι Αμερικανοί ετοιμάζουν μια “έγχρωμη επανάσταση” στη Γεωργία», προειδοποιούν σήμερα οι Ρώσοι!

Είναι φανερό πως οι διεθνιστές θέλουν να ανοίξουν νέο μέτωπο στον ρωσικό νότο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Καυκάσου, με γεγονότα που μοιάζουν με εκείνα της Ουκρανίας το 2014!

Εξάλλου προσπάθησαν -ανεπιτυχώς- να κάνουν το ίδιο την

περασμένη Άνοιξη κατά την ψήφιση ενός νομοσχεδίου που «μπλόκαρε» την ανεξέλεγκτη δράση πολλών δυτικών ΜΚΟ στη χώρα.

Είναι δεδομένο πως θα κάνουν νέες προσπάθειες με αφορμή και τις κάλπες που πλησιάζουν.

Πιο συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφέρει ότι, σύμφωνα με εισερχόμενες πληροφορίες, ο Λευκός Οίκος είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με την εξέλιξη της κατάστασης στη Γεωργία την παραμονή των βουλευτικών εκλογών της 26ης Οκτωβρίου (λίγες μόνο μέρες δηλαδή πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ!!!)» σημείωσε η ειδική υπηρεσία.

Για το σκοπό αυτό, οι γεωργιανές φιλοδυτικές ΜΚΟ στρατολογούν πολλούς εθελοντές για να παρακολουθούν στενά τη διαδικασία ψηφοφορίας.

Είναι επιφορτισμένοι με τον εντοπισμό και την καταγραφή «αναπόφευκτων γεγονότων», ανέφερε το SVR.


Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι «πεμπτοφαλαγγίτες» σχεδιάζουν να δημοσιεύσουν «στοιχεία παραποίησης» κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, πιέζοντας την τοπική φιλοδυτική αντιπολίτευση να μην αναγνωρίσει τα εκλογικά αποτελέσματα και να ζητήσει αλλαγή εξουσίας.

Έπειτα η συνέχεια είναι γνωστή από τα γεγονότα της Ουκρανίας. Οι αρχές επιβολής του νόμου θα προκληθούν να καταστείλουν τις διαδηλώσεις με τη βία. Και τότε η Δύση θα έχει τους… «μάρτυρες» που χρειάζεται!

«Ταυτόχρονα, οι Αμερικανοί επεξεργάζονται εκ των προτέρων επιλογές για μια ανελέητη πολιτική και οικονομική απάντηση στην υπερβολική χρήση βίας από τις αρχές εναντίον «ειρηνικών πολιτών», ανέφερε το SVR.

 

«Ο Λευκός Οίκος θεωρεί ένα σενάριο νίκης του κυβερνώντος κόμματος απαράδεκτο. Οι Αμερικανοί σκοπεύουν να αυξήσουν σημαντικά την πίεση στις γεωργιανές αρχές τις εβδομάδες που απομένουν πριν από τις εκλογές, προκειμένου να αποδυναμώσουν τις εκλογικές θέσεις του Γεωργιανού Ονείρου όσο το δυνατόν περισσότερο».

πηγή

Από το romioitispolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου