Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

BOMBA Έλον Μασκ: υπό την απειλή όπλου αποσύρθηκε από υποψήφιος για την Προεδρία ο Μπαίντεν μετά την απόπειρα κατά Τραμπ!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX o δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ καταγγέλει ότι ο Μπάιντεν εξωθήθηκε να παραιτηθεί από την κούρσα της προεδρίας υπό την απειλή όπλου μετά την απόπειρα του Τραμπ. Άγρια Δύση. 

Αυτή η είδηση επιβεβαιώνει το άρθρο μας ”ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Tάκερ Κάρλσον: ”κάτι σοβαρό συμβαίνει με Μπάιντεν.Η σφαίρα που χτύπησε τον Τραμπ σκότωσε τον Μπάιντεν.” .. όπου αναφέραμε ότι κυκλοφορούν νέα που έλεγαν ότι βγήκαν όπλα και κατά του Μπάιντεν! και ότι οι δικοί του τον

απέσυραν άρον άρον μετά την απόπειρα κατά Τραμπ γιατί ήταν άμεσα εμπλεκόμενος ώστε ν΄αποσιωπηθεί το σκάνδαλο… H μεγαλύτερη απόδειξη της εμπλοκής του στην απόπειρα είναι η εξαφάνιση του την επομένη.

Γράφει ο Έλον Μασκ σήμερα:

«Πριν από περίπου 3 εβδομάδες, τα μέσα ενημέρωσης σας είπαν ότι ο Μπάιντεν ήταν «αιχμηρός σαν καρφί»», έγραψε ο Μασκ την Τρίτη στο X.

“Πριν από 2 ημέρες, ο καημένος βασικά αναγκάστηκε υπό την απειλή όπλου να παραιτηθεί ως υποψήφιος των Δημοκρατικών. Το προσωπικό του δεν ενημερώθηκε καν. Τώρα λένε ότι η Kamala είναι ό,τι καλύτερο έχει γίνει ποτέ”, έγραψε στο X.

Το βαθύ κράτος απέτυχε!

Ένα ακόμη γεγονός έρχεται να προστεθεί στις τελευταίες εξελίξεις και αποδεικνύει το έντονο σκοτεινό παρασκήνιο των τελευταίων ημερών στις ΗΠΑ.

Η διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών, που δέχεται πυρά από τις επικρίσεις μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ στις 13 Ιουλίου, παραιτήθηκε, ανέφεραν αρκετά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων, με βαριά καρδιά πήρα τη δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ από τη θέση μου ως διευθύντρια», έγραψε σε ένα email που εστάλη στο προσωπικό της το οποίο επικαλείται το NBC.

Η Kimberly Cheatle, το αφεντικό της υπηρεσίας που είναι υπεύθυνη για την προστασία υψηλόβαθμων αμερικανικών προσωπικοτήτων, είχε αναγνωρίσει μια «αποτυχία» και ήταν αντικείμενο πολλών εκκλήσεων για παραίτηση.

 

Αποτυχία σίγουρα αποτυχία.. αν είχε σκοτωθεί ο Τραμπ ίσως και να παρέμενε στη θέση της … για να εξιχνιάσει το μυστήριο. Απέτυχε αλλά σε τι και ως προς τι.

dimpenews.com

Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου