Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ…..

GEWKWN

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι να πεθάνουμε, κάποιοι γνωστοί άγνωστοι, μας καθοδηγούν να πιστεύουμε ότι αυτοί που μας κυβερνούν το κάνουν για το καλό μας. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική.

Οι δυνάμεις του σκότους θέλουν να νιώθουμε ότι απειλούμαστε από δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό μας (τρομοκράτες, πανδημίες κ.λπ.). Μας θέλουν φοβισμένους και εξαρτημένους από την κυβέρνηση, για την ασφάλεια και την ευημερία μας. Μας θέλουν διχασμένους.

Ο φόβος κάνει τους ανθρώπους

ηλίθιους, ο φόβος είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούν συχνότερα οι πολιτικοί για να αυξήσουν την εξουσία της κυβέρνησης. Για τους επικυρίαρχους είμαστε κάτι περισσότερο από αναλώσιμοι που πρέπει να χρησιμοποιηθούν και μετα να πεταχτούν στα άχρηστα.

Μετά από την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην Προέδρου Τραμπ, οι επικυρίαρχοι πρόκειται να προσπαθήσουν ξανά να τον σκοτώσουν, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. Πρέπει πάση θυσία, να μην τον αφήσουν να εκλεγεί διότι κινδυνεύουν όλοι να περάσουν από στρατοδικείο όπως τους προειδοποίησε. ΑΡΑ μέχρι τις 5 Νοεμβρίου (Αμερικανικές εκλογές) οι δυνάμεις του σκότους πρέπει να εξοντώσουν τον Τραμπ.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει πολλούς εχθρούς εντός και εκτός της Αμερικής, κυρίως λόγω των θέσεων του στην εξωτερική πολιτική. Υπόσχεται να τερματίσει τη στρατιωτική υποστήριξη προς την Ουκρανία, κάτι που εκνευρίζει τα γεράκια της Ουάσιγκτον, την Νέα Τάξη, τις Βιομηχανίες όπλων τις τράπεζες κ.λ.π. και παρά το γεγονός ότι είναι φιλικός με τους εβραίους, έχει επανειλημμένα επικρίνει τον τρόπο με τον οποίο το Τελ Αβίβ διεξάγει τον πόλεμο στη Γάζα.

Ειδικοί προειδοποιούν για έναν εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ στο άμεσο μέλλον, που θα ξεκινήσει :

α) ΙΣΩΣ με μια νέα απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Β) ΙΣΩΣ με μια ΤΕΧΝΙΤΗ οικονομική καταστροφή χωρίς προηγούμενο, κλείσιμο τραπεζών κ.λ.π με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι πολίτες οι οποίοι είναι όλοι κάτοχοι όπλων, να ξεκινήσουν φυλετικές συγκρούσεις, θρησκευτικές εντάσεις, λεηλασίες, καταστροφές και μην ξεχνάτε το ‘’μίσος’’ των πολιτειών του Νότου εναντίον των Βορείων, και το πρόβλημα των λαθρομεταναστών

Γ) ΙΣΩΣ το τελευταίο χαρτί που θα χρησιμοποιήσουν οι Επικυρίαρχοι είναι μια μεγάλη καταστροφή ( μεγαλύτερη από τους δίδυμους πύργους) σε κάποιο μέρος των ΗΠΑ. Ίσως να πυροδοτήσουν μια μικρή πυρηνική βόμβα ( τακτικό πυρηνικό ) και να κατηγορήσουν άλλη χώρα.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, με αποτέλεσμα την ακύρωση των εκλογών και την επίσπευση υλοποίησης των σχεδίων τους για ένα πυρηνικό πόλεμο, για μια παγκόσμια κυβέρνηση και για έναν παγκόσμιο Δικτάτορα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ……ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

Μετά την αντιπαράθεση για την υγεία του προέδρου Τζο Μπάιντεν και την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, πολιτικοί αναλυτές συμφώνησαν ότι ο νικητής της προεδρικής κούρσας πιθανότατα θα είναι αυτός που θα επιζήσει μέχρι τον Νοέμβριο.


Στις 14/1/2022 ο Γέροντας μου μας είπε κάτι ‘’παράξενο’’ :

‘’ Παιδιά μου θα συλλάβουν ένα ηγέτη μιας πολύ μεγάλης χώρας!!! αυτό που θα γίνει ( σύλληψη) θα είναι τόσο ξαφνικό που σαν συνέπεια, θα τρίξουν τα θεμέλια όλων των κυβερνήσεων, θα είναι πολύ μεγάλο. Αυτή η σύλληψη θα είναι η αρχή του τέλους για πολλούς μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλα, θα τους αφήσει Ο Κύριος να φάνε ο ένας τον άλλον, έρχεται αυτή η ευλογημένη ώρα, θα φάνε τις σάρκες τους, ο ένας θα κατηγορά τον άλλον για διαφθορά και για άλλα πολλά, στην αρχή ο κόσμος θα είναι σε ένα χάος, δεν θα καταλαβαίνουν οι άνθρωποι τι τους γίνεται. Ο κόσμος θα μείνει σαστισμένος, θα νομίζουν ότι είναι κάποια φάρσα, μετά από αυτά όμως θα υπάρχει σύγχυση σε πολλούς, κυβερνήσεις θα πέφτουν και άλλες που θα βγαίνουν για να αντικαταστήσουν αυτές που έπεσαν, θα πέφτουν και αυτές αμέσως.’’

 

Δεν γνωρίζω για ποιον ηγέτη μιλούσε ο Γέροντας, ίσως σύντομα τον μάθουμε

Από το ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου