Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

EΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ !! Στο σατανιστικό φεστιβάλ Hellfest 2024 στο Clisson στη Γαλλία, θα συμμετέχουν και 850 παιδιά Δημοτικού.

 Στο σατανιστικό ροκ φεστιβάλ Hellfest 2024 (27-30 Ιουνίου) Φεστιβάλ Κόλασης στο Clisson στη Γαλλία,θα συμμετέχουν και 850 παιδιά Δημοτικού. Θα εμφανιστεί ο σταρ Aldebert με το νέο του άλμπουμ Helldebert – Enfantillages 666. Έχουν φτιάξει ναό στο σατανά με τον Τράγο στην κορυφή!!! Έφτιαξαν ξόανο ”την Φύλακα των Σκοταδιών” και το σλόγκαν τους είναι: EΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ !

Το ροκ φεστιβάλ Hellfest 2024 θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου στο Clisson, στο

Loire-Atlantique, στη Γαλλία, με 850 παιδιά.

Περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι αναμένεται να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ καθημερινά. 180 γκρουπ θα εμφανιστούν σε έξι σκηνές, δύο από τις οποίες ονομάζονται Altar and Temple (“Altar” και “Temple” Βωμός και Ναός- Ed.).

Ένα από τα κύρια εκθέματα του φεστιβάλ θα είναι ένα σχέδιο που ονομάζεται «Keeper of Darkness» Η ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΩΝ 3 , που δημιουργήθηκε από τη La Machine.

Αυτή η χίμαιρα από ατσάλι και ξύλο με πρόσωπο γυναίκας και σώμα σκορπιού θα υποδέχεται τους επισκέπτες του φεστιβάλ κάθε βράδυ από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα. Του χρόνου θα γίνει μόνιμο χαρακτηριστικό του φεστιβάλ.

Επιπλέον, οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν το Hellfest Kids – μια εκδήλωση για ΠΑΙΔΙΑ, που θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν από το κεντρικό φεστιβάλ, στις 26 Ιουνίου, στη Getigne στο χώρο του Bellevue.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ από 16 δήμους του οικισμού Clisson. Αναμένεται να συμμετάσχουν 850 παιδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συναυλίες, συμπεριλαμβανομένης της παράστασης του τραγουδιστή Aldebert με το νέο του άλμπουμ Helldebert – Enfantillages 666. Συγκροτήματα που θα λάβουν μέρος oι ονομασίες τους και μόνο είναι dark παραπέμπουν σε θάνατο και αίμα όπως MEGADETH , ROYAL BLOOD κ.α

Επιπλέον, η είσοδος στο φεστιβάλ γίνεται σε σχήμα χριστιανικού καθεδρικού ναού (σσ κάτι ξέρουν καθώς πλέον και μέσα από τις εκκλησίες αναδεικνύονται οπαδοί του 666) , οι προσόψεις του οποίου είναι επενδεδυμένες με παρωδίες εκκλησιαστικών πανό.

Επίσης, στο έδαφος της εκδήλωσης πέρυσι, εγκαταστάθηκε ένας «ναός» του Σατανά, που ονομάζεται The Sanctuary, η κορυφή του οποίου επιστέφεται με ένα γλυπτό ενός τράγου με μαύρα φτερά. Κανονική λατρεία τελετή.. Είναι η 16η χρονιά που επαναλαμβάνεται το φεστιβάλ το λέμε τώρα

”Ετοιμάστε τους εαυτούς σας για την Κόλαση” λέει το σλόγκαν στην επίσημη σελίδα.. Την επιλέγουν συνειδητά

Κάποιοι εθελοτυφλούν αλλά η πραγματικότητα παταγωδώς τους διαψεύδει…

Ο Paul Aries Πολιτειολόγος ειδήμονας στο βιβλίο του ” satanisme et vampyrisme” περιγράφει τις διαστάσεις του φαινομένου στη Γαλλία: ”υπάρχουν περισσότερα νέα παιδιά σατανιστές μέσα στα λύκεια παρά οικολόγοι και κομμουνιστές…”

 

To dark web στον ιστό του είναι γεμάτο από αυτές τις αναφορές όπου νέοι επιδίδονται στη μυστική λατρεία του φαινομένου…


Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου