Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Βουτσιτς: Η Σερβία ελέγχει τα αποθέματα λαδιού, αλευριού και ζάχαρης λόγω του παγκόσμιου πόλεμου που έρχεται σε 3-4 μήνες

 Πρόεδρος της Σερβίας Βούτσιτς: «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος σε 3-4 μήνες – ελέγχουμε τα αποθέματα λαδιού, αλευριού, ζάχαρης»

Τι γνωρίζει ο Σέρβος πρόεδρος; Συγκλονιστική συνέντευξη για τα ελβετικά ΜΜΕ..

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στην ελβετική εβδομαδιαία εφημερίδα Weltwoche στην οποία αποκάλυψε ότι

η Σερβία ελέγχει τα αποθέματα λαδιού, αλευριού και ζάχαρης επειδή θα υπάρξει παγκόσμιος πόλεμος σε 3-4 μήνες.

Δεδομένων των πολύ καλών σχέσεων του Σέρβου προέδρου με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Μόσχα, είναι πιθανό ο Βούτσιτς να γνωρίζει τι συμβαίνει στα παρασκήνια και να ερμήνευσε το ρωσικό τελεσίγραφο στο ΝΑΤΟ, ειδικά μετά την παραδοχή της μεταφοράς ουκρανικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 στις βάσεις του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία και την Πολωνία.

Στη συνέντευξή του ανέφερε μεταξύ άλλων:

Η ρητορική χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και μου θυμίζει ένα απόφθεγμα ενός διάσημου ιστορικού: «Το τρένο έφυγε από τον σταθμό και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει». Πιστεύω ότι πλησιάζουν οι τελευταίες μέρες που έχουμε την ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε και να σκεφτούμε τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Αν οι μεγάλες δυνάμεις δεν κάνουν κάτι σύντομα, ναι, είμαι σίγουρος ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια πραγματική καταστροφή.

Αν στοιχηματίζετε ότι κάποιος μπλοφάρει, σημαίνει ότι δεν έχετε καλύτερα φύλλα. Απλώς πιστεύεις ότι ο άλλος έχει πιο αδύναμα φύλλα. Δεν είσαι σίγουρος γιατί δεν ξέρεις τις κάρτες του και δεν τις έχεις δει. Είμαι πάντα πολύ προσεκτικός και προσεκτικός όταν αξιολογώ τις επιθυμίες του Πούτιν ή πιθανή μελλοντική κίνηση.

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι όλοι μιλούν μόνο για τον πόλεμο. Κανείς δεν αναζητά την ειρήνη. Κανείς δεν μιλάει για ειρήνη. Η ειρήνη είναι σχεδόν απαγορευμένη λέξη!

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που κανείς δεν προσπαθεί να σταματήσει τον πόλεμο. Υπάρχει μια άλλη θεωρία – την οποία καταλαβαίνω.

Δεν λέω ότι την εγκρίνω – ότι η Δύση πιστεύει ότι μπορούν εύκολα να νικήσουν τον Πούτιν, θέλουν να τον εξαντλήσουν στην Ουκρανία και μετά να μπουν στο διάστημα και η Ρωσία με το σημερινό της έδαφος θα πάψει να υπάρχει και ο Πούτιν θα ανατραπεί κ.λπ. Ίσως είναι εφικτό, αλλά… ..

Γιατί λέω ότι περπατάμε ακριβώς δίπλα στην άκρη της αβύσσου; Αναλύστε την κατάσταση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την πολυτέλεια της ήττας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

 

Δεύτερον, η θέση της Ευρώπης και της συλλογικής Δύσης θα επιδεινωθεί τόσο πολύ από γεωπολιτική άποψη που κανείς δεν θα μπορέσει να την αναγεννήσει και να την αποκαταστήσει…

πηγή

Από το romioitispolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου