Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Ξεχάσατε το μειονοτικό Κόμμα, κύριε πρωθυπουργέ;

Γιατί δεν καταθέσατε υπόμνημα κατά της συμμετοχής του στις ευρωεκλογές; Δεν ξέρατε ότι φιλοξενεί στα ψηφοδέλτιά του αλυτρωτιστές ψευτομακεδόνες που βάλλουν κατά της πατρίδας;

Του Μανώλη Κοττάκη 

Αίφνης η κυβέρνηση και τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν το αμιγώς μουσουλμανικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας της Θράκης, το οποίο, όπως ανακοίνωσε, θα περιλάβει στα ψηφοδέλτιά του και ψευτομακεδόνες των

Σκοπίων.

Αίφνης η κυβέρνηση και τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν ότι το κόμμα αυτό το στηρίζουν οι δύο μουσουλμάνοι βουλευτές της Νέας Αριστεράς κύριοι Ζεϊμπέκ και Οζγκούρ μαζί με τον απαράδεκτο πρόεδρό τους Αλέξη Χαρίτση, γι’ αυτό και ουδείς πολιτικός σχηματισμός κατεβάζει μουσουλμάνο υποψήφιο στην περιοχή.

Στην πραγματικότητα, κανένα κόμμα, ούτε κι αυτή η Νέα Δημοκρατία, η οποία χάλασε τον κόσμο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2023 κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατεβάζει κάποιον αξιοσημείωτο και αξιόμαχο μουσουλμάνο υποψήφιο για τις ευρωεκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία έχει περιλάβει στις τάξεις της μία μουσουλμάνα, η οποία όμως μεγάλωσε σε άλλη περιοχή της χώρας, στη Θήβα Βοιωτίας, και μολονότι κατάγεται από την Ξάνθη, είναι εντελώς άγνωστη στους κατοίκους της ακριτικής μας περιφέρειας.

Αίφνης η κυβέρνηση και τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν ότι το κόμμα αυτό προπαγανδίζει την παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης, διακηρύσσει την «τουρκική ταυτότητα» των κατοίκων της περιοχής, είναι σε ανοικτή γραμμή με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και διαμαρτύρεται για τη δήθεν καταπίεση και για τα δήθεν δεινά των κατοίκων της μειονότητας.

Αίφνης η κυβέρνηση και τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν ότι, μετά τη μετατροπή της βυζαντινής Μονής της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί, τώρα οι μουσουλμάνοι, με αφορμή και το άνοιγμα του Γενί Τζαμί στη Θεσσαλονίκη (για το οποίο προειδοποιήσαμε πλειστάκις πως δημιουργεί επικίνδυνο προηγούμενο), ζητούν την αποκατάσταση και τη λειτουργία όλων των οθωμανικών τεμενών σε όλη τη χώρα, και μάλιστα προσφέρονται να βοηθήσουν και οικονομικά. Μας προσβάλλουν κιόλας.

Και βεβαίως αίφνης η κυβέρνηση, τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης και η Δικαιοσύνη που έδωσε άδεια συμμετοχής σε αυτό το κόμμα στις ευρωεκλογές ανακαλύπτουν ότι στις τάξεις τους, με αφορμή τους ψευτομακεδόνες, αλλά όχι μόνο, φιλοξενούνται επικίνδυνοι αλυτρωτισμοί.

Αλυτρωτισμοί εις βάρος της πατρίδας μας. Αλυτρωτισμοί που υποκινούνται από τα Σκόπια, το κόμμα του εθνικιστή Γκρούεφσκι με την ανοχή, δυστυχώς, του Σέρβου Βούτσιτς, ως εκδίκηση για τη στάση μας στο Κοσσυφοπέδιο.

Δεν έχω διάθεση να ρωτήσω πολλά σήμερα τα πολιτικά κόμματα και τη Δικαιοσύνη, παρά μόνο ένα: Ήλεγξαν εξονυχιστικά τα καταστατικά κάθε κόμματος και κομματιδίου που υποτίθεται αποτελεί μέγα κίνδυνο για τη δημοκρατία, προκειμένου να αποκλείσουν καθετί πατριωτικό και δεξιό από τις προσεχείς ευρωεκλογές; Ακόμα και κόμμα που έφερε τον τίτλο «Της Ελλάδος παιδιά».

Οι κύριοι Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Χαρίτσης κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο υπομνήματα με αναλυτικές δηλώσεις των «πραγματικών» αρχηγών τους (Κασιδιάρης) και των στελεχών τους, καθώς και τα βιογραφικά υποψήφιων βουλευτών τους μέχρι ρίζας οικογενειακού δένδρου για να αποδείξουν ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι πράγματι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και πρέπει να αποκλειστούν από τις ευρωεκλογές.

Αλήθεια, τις δηλώσεις κατά της Ελλάδος, που φαίνονται ότι έχουν κάνει κατά καιρούς τα μέλη αυτού του μουσουλμανικού κόμματος, τη δραστηριότητα των ηγετικών στελεχών σε τακτικές επισκέψεις τους στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, τις παλαιότερες φωτογραφίες τους πίσω από τη σημαία ανεξαρτησίας της αυτόνομης Δυτικής Θράκης (για τις οποίες, όταν δημοσίευσα στις ευρωεκλογές του 2014, δέχτηκα και απειλητικές ανακοινώσεις εκ μέρους τους) έκανε τον κόπο κανένας να τις διερευνήσει και να ζητήσει τη μη ανακήρυξή του;

Κανένας Αλιβιζάτος, κανένας Μητσοτάκης, κανένα τμήμα του Αρείου Πάγου έψαξε να βρει τον πραγματικό αρχηγό αυτού του κόμματος; Έψαξε να βρει γιατί, όπως και το 2014 και το 2019, στοχεύουν με το άθροισμα των μουσουλμανικών και τον ψευτομακεδονικών ψήφων να αναδεικνύονται πρώτο κόμμα στη Ροδόπη και τη Ξάνθη και να καταγράφουν ποσοστά σε νομούς της Μακεδονίας προκειμένου να ισχυρίζονται ότι έχει ανατραπεί ο πληθυσμιακός συσχετισμός της Συνθήκης της Λωζάννης; Ή κοιμούνται εντελώς όρθιοι; Γιατί πολύ φοβόμαστε ότι αυτό συμβαίνει!

Ή μήπως στο μυαλό τους έχουν να απαγορεύουν μόνο τη συμμετοχή κομμάτων που βάλλουν κατά της δημοκρατίας, αλλά να επιτρέπουν τη συμμετοχή κομμάτων που με τη… συμπερίληψη αλυτρωτικών υποψηφίων στα ψηφοδέλτιά τους βάλλουν κατά της πατρίδας μας;

Σταματώ εδώ. Γιατί η υποκρισία δεν αντέχεται. Ούτε η άγνοια ούτε η βλακεία.

 

Με την αδιαφορία που επιδεικνύουμε ως χώρα, στο τέλος κάποιοι από την πολιτική μας ηγεσία «θα τους δώσουν και το σκοινί για να μας κρεμάσουν», για να αμφισβητήσουν την εδαφική ακεραιότητα της Θράκης και της Μακεδονίας, την οποία στα λόγια βεβαίως υπερασπίζονται. Αλλά στην πράξη…

antinews.gr9/05/2024

Από το aktines

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου