Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

«Βροχή» τα ΒΙΝΤΕΟ παρακμής στις ΗΠΑ! Σε σημείο καμπής η γονατισμένη «υπερδύναμη»

 Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε σημείο καμπής αναφορικά με την σύγχρονη ιστορία τους!

Από την μία το πολιτικοκοινωνικό σκάνδαλο και την λίστα του παιδεραστή Επστάιν, η οποία αποκαλύπτει συνεχώς νέα σοκαριστικά ονόματα διασήμων και από την άλλη η οικονομική και μεταναστευτική κρίση, η οποία φτωχαίνει πάλαι ποτέ κοσμοπολίτικες περιοχές, όπως η Νέα Υόρκη, βάσει επίσημων παραδοχών!

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο από την πόλη της Νέας Υόρκης δείχνει μια

τεράστια ουρά παράνομων αλλοδαπών να παρατάσσονται για να υποβάλουν αίτηση για «δωρεάν» στέγαση που πληρώνουν οι φορολογούμενοι των ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα στέγασης που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους αποτελεί μέρος της πολιτικής της Νέας Υόρκης για την «πόλη του καταφυγίου» που εγγυάται δωρεάν στέγαση για τους παράνομους μετανάστες!

Όλα αυτά ενώ ο δήμαρχος της πόλης έχει ανακοινώσει πως η ζωή θα αλλάξει για τους Αμερικανούς της περιοχής και θα μειωθεί η ποιότητά της!

«Επειδή αυτή είναι μια πόλη καταφύγιο, η στέγαση είναι εγγυημένη – οπότε αν περιμένουν στην ουρά, μπορούν να υποβάλουν ξανά αίτηση και να στεγαστούν ξανά», είπε η δημοσιογράφος του Fox News, Μάντισον Άλγουορθ, μπροστά στην ουρά των μεταναστών.

 

Δείτε ακόμα ένα βίντεο που δείχνει την παρακμή στις ΗΠΑ, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο χάος, αν δεν σταματήσει η κατρακύλα:

                 

Από το ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου