Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ, N. Gingrich, δήλωσε πως η ατζέντα του Τζον Κέρι για την κλιματική αλλαγή, είναι μια κερδοφόρα απάτη απο την ελίτ

Ο Newt Gingrich, είναι Αμερικανός πολιτικός, ακαδημαϊκός και συγγραφέας, που υπηρέτησε ως 50ος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, από τον Ιανουάριο του 1995 έως τον Ιανουάριο του 1999.

Εμφανιζόμενος στο «The Ingraham Angle» της Πέμπτης, ο Gingrich επέκρινε το «Climate Czar», ένας όρος που έχει χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει ανεπίσημα τη θέση του Kerry για το κλίμα. Ο Gingrich είπε πως ο εγκληματίας πολέμου John Kerry χρησιμοποιεί την κλιματική αλλαγή ως

δικαιολογία για να κάνει πιο ισχυρή την ελίτ.

«Νομίζω ότι η αριστερά είναι αφοσιωμένη στο πως να πάρει τα χρήματά σας, την ίδια ώρα πλουτίζοντας τους φίλους της. Σκεφτείτε την ειρωνεία. Πηγαίνεις στη Μέση Ανατολή, το κέντρο παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, για να κάνεις ένα συνέδριο στο γιατί δεν πρέπει να παράγεις πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Αυτή είναι μια καταπληκτική παράσταση. Με τον John Kerry να πετάει με το πανάκριβο ιδιωτικό του τζετ στο επόμενο ξενοδοχείο πέντε αστέρων για να φάει στο επόμενο γκουρμέ εστιατόριο, μέχρι να επιστρέψει, για το επόμενο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, στο επόμενο γκουρμέ εστιατόριο, και να σας κάνει να ανησυχείτε ακόμα περισσότερο για τον τρόπο ζωής σας που επιβαρύνει το κλίμα», είπε ο Gingrich.

«Όλο αυτό το πράγμα είναι ακόμα μια επίθεση της ελίτ απέναντι στους απλούς εργαζομένους. Και γι’ αυτό βλέπετε στην Αργεντινή, την Ολλανδία και την Ιταλία και σε ολόκληρο τον πλανήτη, μια κίνηση προς τα δεξιά από ανθρώπους που συνειδητοποιούν ότι αυτοί οι άνθρωποι τους κοροϊδεύουν. Όταν ο Τζον Κέρι μιλάει για δωρεά χρημάτων, μάντεψε τι εννοεί;Τα δικά σου χρήματα. Ο John Kerry είναι χαρούμενος να παίρνει τα χρήματα σας και να τα δίνει στην ελίτ για να γίνει ακόμα πιο ισχυρή», συνέχισε ο Gingrich.

Για να καταλήξει στο συμπέρασμα: «Ότι όλος αυτός ο παραλογισμός δεν μπορεί άλλο να ευδοκιμήσει. Και οι ιστορικοί του μέλλοντος κάποια μέρα θα πουν, μα πώς οι άνθρωποι ήταν τόσο ανόητοι για τόσο μεγάλο διάστημα;

Εδώ το βίντεο Εδώ

Το Foxnews.com αναφέρει: Ότι η Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών Joni Ernst, R-Iowa, επέκρινε επίσης τον Kerry ως αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στην ετήσια διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών.

 

Η Joni Ernst, R-Iowa κατηγόρησε τον Κέρι και την κυβέρνηση Μπάιντεν για υποκρισία, όπου οι εκπρόσωποι αναμένεται να καταδικάσουν τα ορυκτά καύσιμα και να προωθήσουν εναλλακτικές λύσεις για την πράσινη ενέργεια. Ο Κέρι ηγείται της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ που περιλαμβάνει την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις, τον Υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και τον τσάρο καθαρής ενέργειας του Λευκού Οίκου Τζον Ποντέστα, μεταξύ άλλων ανώτερων αξιωματούχων.

Η COP28 ξεκίνησε την Πέμπτη και έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες έως τις 12 Δεκεμβρίου. Πριν από τη σύνοδο κορυφής, αξιωματούχοι του ΟΗΕ υπό την ηγεσία του Γενικού Γραμματέα Αντόνιο Γκουτέρες έχουν σημάνει συναγερμό σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί η υπερθέρμανση του πλανήτη και η σύνοδος κορυφής αναμένεται να συγκεντρώσει συμφωνίες για τον περιορισμό της εξάρτησης από ορυκτά καύσιμα τα επόμενα χρόνια.

Δείτε επίσης: Οι μπεκρήδες (Χρονογράφημα)

Πάμε να δούμε τώρα ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πως σε αυτές τις “συνόδους κορυφής” κοροϊδεύουν τον κόσμο τρομοκρατόντας για μια απάτη που κρατάει περισσότερο απο 50 χρόνια. Στείλτε αυτό το άρθρο παντού να δεί ο κόσμος την απάτη πίσω απο την κλιματική αλλαγή.

anazitiseis.gr

Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου