Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

O τρομακτικός ήχος που δεν αφήνει μια ολόκληρη πόλη να κοιμηθεί: Tι είναι;

Τις τελευταίες εβδομάδες όλοι οι κάτοικοι του Omagh προσπαθεί ενεργά να εντοπίσει την πηγή ενός νυχτερινού θορύβου

Οι κάτοικοι του Omagh, μιας μικρής πόλης στη Βόρεια Ιρλανδία, παραπονιούνται για έναν μυστηριώδη ήχο που ακούγεται τη νύχτα και διαταράσσει τον ύπνο τους.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το Περιφερειακό Συμβούλιο του Omagh προσπαθεί ενεργά να εντοπίσει την

πηγή ενός νυχτερινού θορύβου για τον οποίο παραπονιούνται αρκετοί κάτοικοι από όλη τη μικρή πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας.

Δυστυχώς, όλες οι προσπάθειές τους μέχρι στιγμής έχουν καταλήξει σε αποτυχία, αφήνοντάς τους άλλη επιλογή από το να καλέσουν ειδικούς στον ήχο για να λύσουν το μυστήριο.

Οι άνθρωποι «συνήθως το χαρακτηρίζουν ως ένα επίμονο βόμβο ή βουητό» που διαφέρει από τον ήχο των διερχόμενων οχημάτων και που ακούγεται μόνο αργά τη νύχτα, συνήθως γύρω στις 12:00 π.μ. – 01:00 π.μ.

 

Ενώ κάποιοι το έχουν συνηθίσει, άλλοι ισχυρίζονται ότι παρεμποδίζει τον νυχτερινό τους ύπνο και απαιτούν να γίνει κάτι γι' αυτό. «Οι αξιωματικοί ερευνούν αυτήν τη στιγμή τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού ή την προμήθεια μιας εξειδικευμένης εταιρείας, για να βοηθήσουν στον εντοπισμό της πηγής του θορύβου», δήλωσε εκπρόσωπος του συμβουλίου στο BBC. "Λόγω της ευρείας περιοχής όπου έχει αναφερθεί ο ήχος, είναι δύσκολο να εντοπιστεί η ακριβής πηγή(ες)."


«Εκτιμώ ότι όταν μια ιστορία όπως αυτή είναι κάπως τυλιγμένη στο μυστήριο και την ίντριγκα, μπορεί πολύ εύκολα να γίνει θέμα ευτελισμού, αλλά σίγουρα από άτομα με τα οποία έχω μιλήσει… ανησυχούν πολύ», είπε ο δημοτικος σύμβουλος Stephen Donnelly. Μερικές από τις θεωρίες που διατυπώνονται γύρω από την πηγή του μυστηριώδους βουητού κυμαίνονται από αγροτικά ή εργοστασιακά μηχανήματα μέχρι ιπτάμενους δίσκους. Δυστυχώς, οι τοπικές αρχές δεν έχουν βρει ακόμη τίποτα.

                    

Από το kataggeilte

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου