Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Ιεραπόστολοι αναφέρουν ένα ΘΑΥΜΑ που συνέβη σε μουσουλμάνους στη Γάζα.

westernjournal.com: 

Περισσότεροι από 200 μουσουλμάνοι άνδρες στη Γάζα ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό αφού είδαν τον Ιησού σε όνειρο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, σύμφωνα με τον χριστιανό καθηγητή Michael Licona.

Ο Licona διδάσκει σπουδές της Καινής Διαθήκης στο Χριστιανικό Πανεπιστήμιο του Χιούστον και έχει γράψει μια σειρά βιβλίων, όπως το «The Case for the Resurrection of Jesus» και το «Paul Meets Muhammad».

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή του

στο Facebook, ο Λικόνα είπε ότι έλαβε μια αναφορά από «υπόγεια χριστιανικά υπουργεία» στη Μέση Ανατολή που περιγράφει λεπτομερώς τις θαυματουργές μεταστροφές.

«Ο Θεός εργάζεται εν μέσω πολέμου!» ξεκινά η ανάρτησή του.


Ο Θεός εργάζεται εν μέσω πολέμου! Αυτά τα νέα προέρχονται από την Παλαιστίνη από υπόγεια χριστιανικά υπουργεία:

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, έχουμε υπηρετήσει εκατοντάδες πατέρες που έχασαν τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα παιδιά τους στον πόλεμο. Μόλις φέραμε αυτούς τους ανθρώπους στην ασφάλεια, τους ταΐσαμε, τους πλύναμε τα ρούχα και αρχίσαμε να τους διαβάζουμε τη Βίβλο, λέγοντάς τους για την οδό της ειρήνης μέσω του Ιησού. Τότε έγινε ένα μεγάλο θαύμα.

Χθες το βράδυ ο Ιησούς εμφανίστηκε σε πάνω από 200 από αυτούς σε ένα όνειρο! Επέστρεψαν σε εμάς για να μάθουν περισσότερα από τον Λόγο του Θεού και να μας ρωτήσουν πώς να ακολουθήσουμε τον Ιησού».

Σε αυτόν τον πόλεμο, είμαι στο πλευρό του Ισραήλ όχι μόνο για θεολογικούς λόγους, αλλά γιατί η Χαμάς και όσοι την υποστηρίζουν είναι απόλυτο κακό. Ωστόσο, γνωρίζω ότι δεν υποστηρίζουν όλοι οι Παλαιστίνιοι τη Χαμάς, αλλά η κατάσταση εκεί είναι τέτοια που οι άνθρωποι θα τιμωρούνται αυστηρά εάν υπάρχουν ακόμη και υποψίες ότι δεν υποστηρίζουν τους ληστές.

Ας προσευχηθούμε αυτός ο πόλεμος να τελειώσει γρήγορα, ώστε το Ισραήλ να μπορέσει να εξαλείψει τη Χαμάς και οι Παλαιστίνιοι να είναι ελεύθεροι. 

Σχόλιο από τους συντάκτες του The Big The One: Διάφορα είδη μεγάλων θαυμάτων με ιερά και όχι τόσο λείψανα είναι ένα παραδοσιακό θέμα για τους ιερείς να προσελκύουν νέους πιστούς, αλλά η κατάσταση στη Γάζα, μας φαίνεται, δεν ευνοεί τέτοια τεχνάσματα. Εξάλλου. 

 
Όλοι αυτοί οι πάστορες και οι ιεραπόστολοι που τρέχουν στη Γάζα τώρα είναι πραγματικά πολύ γενναίοι τύποι, αν και, ας μην φοβόμαστε τη λέξη, είναι τρελοί. Όποιος έχει οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, παρακολουθήστε μια ταινία για τον Rambo IV. Είναι ακόμα χειρότερα στη Γάζα· οι τραμπούκοι εκεί είναι πολύ χειρότεροι από ό,τι στην ταινία. 

Και υπό το πρίσμα όλων αυτών, μας είναι δύσκολο να φανταστούμε καν ότι κάποιοι κτηνώδεις άνθρωποι με πολυβόλα τρέχουν τριγύρω, ισραηλινές στρατιωτικές βόμβες πέφτουν από ψηλά, υπάρχει αίμα τριγύρω, εκρήξεις, κραυγές υποφέρουν «Παλαιστίνιοι». Είναι δυνατόν σε αυτήν την κατάσταση να καταλήξουμε σε κάτι για ένα πλήθος Μουσουλμάνων που είδε τον Ιησού; Αυτό είναι αδύνατο να το φανταστεί κανείς. 

Τώρα, αν αυτοί οι τύποι επέστρεφαν σπίτι στο Χιούστον και περίπου έξι μήνες αργότερα έλεγαν στο ποίμνιό τους έναν τόσο συγκινητικό θρύλο, θα γελούσαμε εγκάρδια με τη φανταστική μυθοπλασία, ξεπερνώντας ακόμη και τις ιστορίες των ιερέων Μόκσα. Και εδώ τα νέα έρχονται κατευθείαν από μπροστά, οπότε πιθανότατα όλα εκεί είναι αλήθεια.

Δείτε επίσης: ΣΑΝ ΨΕΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ 70η συνέχεια. Ο στυγνός εκβιασμός)

Και αν οι άνθρωποι άρχισαν να βλέπουν όνειρα αυτού του είδους μαζικά και συγχρονισμένα, αυτό σημαίνει ότι αυτό που συμβαίνει τώρα στο Ισραήλ, γύρω από το Ισραήλ και στον κόσμο γενικότερα είναι καθαρή ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ. Θα υπάρχουν ακόμα θαύματα εκεί. Και όλα αυτά θα τελειώσουν με το Βιβλίο του Ιεζεκιήλ 38-39, δηλαδή Γωγ και Μαγώγ, Αρμαγεδδών και όλα αυτά, οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου