Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Στις Βρυξέλλες ο δικέρατος Βελζεβούλ σε graffiti! Στην εικόνα του Οσίου Σάββα Αχιλλέως τους πείραξε. Μήπως το όλο πρόβλημα είναι η απεικόνιση της ήττας του;

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το blog μας, βοηθείστε μας να συνεχίσουμε. 

 Στις Βρυξέλλες έδρα ΝΑΤΟ και ΕΕ σε graffiti που ”κοσμούν” προσόψεις οικοδομικών μπλοκ απεικονίζεται ο δικέρατος Βελζεβούλ! Και άλλα ρυπαρά dark θέματα όπως τελετουργικές σφαγές ζώων ωμός σατανισμός στην πρωτεύουσα της ΕΕ.

Δηλ. το να απεικονίζεται σε δημόσιους χώρους ο Σατανάς δεν είναι μεμπτό σε εικόνες είναι επιλήψιμο όπως τελευταία με την εικόνα για όσιο Σάββα Αχιλλέως… τελικά το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εικόνα είναι επειδή απαθανίζεται αιχμάλωτος δηλ.

ηττημένος;

Πάντως επειδή έτσι ήθελε ο Θεός και έζησα 10 χρόνια στις Βρυξέλλες όπου υπάρχει ο πονηρός υπάρχει και ο Θεός…έτσι γινόταν και στην έρημο και έτσι γίνεται και σήμερα στην ερημία των πόλεων. Είναι μεγάλο σχολείο η ερημία των πόλεων…


Tα έγραψε ο Άγ Παίσιος ότι εκεί στις Βρυξέλλες είναι το θηρίο και κοιτάνε πως να παραποιήσουν τα λόγια του. Είναι η καθέδρα του… ΝΑΤΟ, ΕΕ, Μασονίας, Οικουμενισμού ! Πάνω πάνω αυτός είναι . ως άρχων του κόσμου τούτου….Αλλά «όπου ἐπλεόνασε ἡ ἁμαρτία, ὑπερπερίσσευσε ἡ χάρις» (Πρός Ρωμαίους ε΄, 20). Αλλά έχουμε κι εμείς ”καθέδρα του Βασιλέως” την Παναγία αήττητη Νικοποιό!

Eίναι τυχαίο που ο Γέρων Σάββας είχε θητεύσει μια περίοδο και στο Βέλγιο; κάτι θα οσμίστηκε δεν γίνεται…….


Σήμερα ”το γήπεδο του Σατανά” που είπε κι ο Μητροπολίτης Μόρφου για Αθήνα είναι τα κέντρα λήψης αποφάσεων οι καθέδρες….αλλά και ο ίδιος παραδέχεται ότι και στην Αθήνα γνώρισε τους μεγάλους Αγίους….Εκεί είναι η έρημος της ερήμου. Κάποτε ο Σατανάς ήταν εξόριστος στις ερήμους γιατί η Εκκλησία θριάμβευε στο κλεινόν άστυ γι αυτό πήγαιναν στις ερήμους να τον παλέψουν καθώς αφού επικράτησε ο χριστιανισμός αναπτύχθηκε ο μοναχισμός κι ο αναχωρητισμός. Σήμερα ο Σατανάς κατάφερε και διείσδυσε στις πόλεις μπήκε στις μητροπόλεις μεγαλουπόλεις στις πρωτεύουσες στρογγυλοκάθισε στους μηχανισμούς άλωσε τα πάντα… και γι αυτό κι έναν που βρέθηκε και τον αλώνισε από τα Άλωνα τον έχουν για … γραφικό ..

Δείτε επίσης: ΣΑΝ ΨΕΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ 16η συνέχεια)

Σήμερα η μεγάλη πνευματική μάχη στις πόλεις κάστρα του, ένα από αυτά και οι Βρυξέλλες…….

dimpenews.com

Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου