Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Κλιματική υστερία: Προαναγγέλλουν καταστροφή για το 2025 – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το blog μας, βοηθείστε μας να συνεχίσουμε. 

Θα εκβιάζουν, ενδεχομένως, να αποδεχθεί ο κόσμος όλα τα μέτρα που φέρνουν…

Νέα μελέτη προβλέπει την κλιματική κατάρρευση του 2025 παγκοσμίως, σκορπίζοντας, υστερία για την ανύπαρκτη, σύμφωνα με επιστήμονες, κλιματική κρίση.

Η εξουσία θέλει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ο κόσμος θα τελειώσει αν δεν αποδεχθούν όλα τα μέτρα που έπονται!!!

Η μελέτη προέρχεται από το Nature Journal!!!

Όπως σχολιάζεται σε

εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης:

«Το “Journal of Νature”, δημοσίευσε μια νέα μελέτη που δηλώνει, -με 95% βεβαιότητα ότι, ένα καταστροφικό γεγονός θα λάβει χώρα ήδη από το 2025 και θα επηρεάσει κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, διαταράσσοντας τα καιρικά πρότυπα δημιουργώντας κλίμα χάους, συμπεριλαμβανομένων θανατηφόρων ξηρασιών, το λιώσιμο των πάγων και, την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.

Σχεδόν κάθε πηγή των κύριων εταιρικών μέσων ενημέρωσης, έχουν επιλέξει αυτή την ιστορία και διέδωσαν την μελέτη, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το 2025.

Αλλά είναι απλά περισσότερο άλλη μια προώθηση της περιβαλλοντικήςυστερίας ή  ένδειξη του τι θα  συμβεί σε λιγότερο από δύο χρόνια;

Η μελέτη προβλέπει μια επερχόμενη κατάρρευση του Ατλαντικού μεσημβρινού ανατρέποντας  την κυκλοφορία, επίσης γνωστή ως «AMOC», -μια φυσική διαδικασία κατά την οποία το νερό κυκλοφορεί από τον Βορρά προς τον Νότο και, πάλι πίσω σε ένα μακρύ κύκλο εντός του Ατλαντικού Ωκεανού, -το οποίο βοηθά στη ρύθμιση του κλίματος της γης καθώς και στην μεταφορά θρεπτικών ουσιών για τη διατήρηση ζωής του Ωκεανού».

 

Δείτε την συνέχεια από την οπτική γωνία των εναλλακτικών ΜΜΕ στις ΗΠΑ:

                 

Από το ksipnistere

Δείτε επίσης: ΛΑΘΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ (Διήγημα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου