Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Βουλωμένη Μύτη; Το Απλό Κόλπο Των 15” Με Τον Αντίχειρα Που Θα Την Ξεμπλοκάρει Και Δεν Γνώριζε Κανείς

Θα σας λύσει τα χέρια η παρακάτω μέθοδος, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, σχετικά με το πώς να ξεβουλώσετε τη μύτη σας εύκολα και γρήγορα.

Ακόμα και χωρίς να είστε άρρωστοι, η ρινική συμφόρηση μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου από διάφορες αιτίες, όπως αλλεργίες, πικάντικα φαγητά, στρες ή ακόμα και ορμονικές αλλαγές. Βασικά κάθε φορά που κάτι ερεθίζει ή φλεγμαίνει την εσωτερική επένδυση του ρινικός ιστός.

Το κόλπο με τον αντίχειρα για να

ξεμπλοκάρετε τη βουλωμένη μύτη σας

Το viral video δείχνει τον Moore να χρησιμοποιεί το ένα χέρι για να τραβήξει την μύτη του προς την μία πλευρά, προτού χρησιμοποιήσει τον αντίχειρα από το άλλο χέρι, για να σπρώξει το σημείο ανάμεσα στην μύτη και το μάγουλό του (ζυγωματικό) προς τα μέσα και προς τα πάνω για λίγα δευτερόλεπτα.

                      

Δεύτερη παρόμοια μέθοδος
Ο χειροπράκτης Alan Mandell, πιο γνωστός ως Motivationaldoc στο TikTok, μοιράστηκε μια παρόμοια, αλλά πιο περίπλοκη, μέθοδο για το ξεμπλοκάρισμα μιας βουλωμένης μύτης. Στο δικό του βίντεο, ο Mandell εξηγεί ότι η ιδέα είναι να αποσυμπιέσετε τα ζυγωματικά σας “απλώνοντάς” τα.

Αντί να αποσυμπιέζει το ζυγωματικό προς την μία πλευρά, όπως ο Moore, ο Mandell το κάνει σε τρεις διαφορετικές περιοχές: την κορυφή, την μέση και το κάτω μέρος. Συνιστά να κρατάτε για 5-6 δευτερόλεπτα σε κάθε σημείο πριν προχωρήσετε στο επόμενο.


“Αμέσως μετά, πάρτε μια βαθιά ανάσα, κρατήστε την μύτη σας και φέρτε το κεφάλι σας πίσω μέχρι να μην μπορείτε να το κρατήσετε άλλο. Όταν δεν μπορείτε να το κρατήσετε άλλο, αφήστε την μύτη σας και πάρτε μια βαθιά ανάσα”.
                      
Από το ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου