Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Γιατι χτυπας τις “ασπιδες” θυσιαζοντας ανθρωπους και οχι τον ανθρωπο “ασπιδα”;

Εχω εξηγησει την θεση μου για οτι συμβαινει σημερα δεν με παιρνει καθε φορα να επαναλαμβανομαι !

Λεμε ολοι … οτι πλεον τα κρατη ειναι εταιριες , και ειναι !

Λεμε ολοι ..οτι “λιγοι” διοικουν τον κοσμο μας , και ετσι ειναι !

Ειπε καποτε καποιος , δωστε μου

το τροπο να ελεγχω το νομισμα μιας χωρας και δεν με νοιαζει ποια θα ειναι η κυβερνηση !

Σημερα σε ολη την γη φυτευονται οι “ηγετες” που ειναι υπαλληλοι , αυτοι που πηραν το οκ , την χρηματοδοτηση και μεσω των αγορασμενων μμε επιβληθηκαν σε καθε χωρα , μονο ετσι θα μπορουσες να επιβαλεις σε ολη τον κοσμο μια κοινη συμφωνια ωστε να θελησει ολη η …την μεγαλη επανακινηση !

Τα παραπανω ισχυουν στο ακεραιο ασχετα αν το 99% δεν θελει να τα δεχθει !

Αφου λοιπον ισχυουν και ειναι η πραγματικοτητα μας γιατι χτυπαμε της “εταιριες” – “ασπιδες” και δεν χτυπαμε τους ανθρωπους πισω απο αυτες; Η τον ανθρωπο πισω απο αυτες ;


Γιατι τις λεω “ασπιδες”, γιατι οταν εχεις καταφερει να φτασεις σε δυναμη και εξουσια πανω απο τα κρατη τοτε ειναι απολυτα λογικο αυτα τα κρατη που ελεγχεις να τα βαλεις να δημιουργησουν νομικα πλαισια που δεν θα αφηνουν κανεναν να φτασει σε εσενα και να σε απειλησει !

Αυτες οι “ασπιδες” που ελεγχεις απολυτα μεσω του χρεους και του χρηματοπιστωτικου συστηματος εχουν δημιουργησει συνασπισμους , πχ ΝΑΤΟ , οπου καλλιστα μπορεις να επηρεασεις ψηφοφοριες παλι προς οφελος σου ωστε και αυτη η οργανωση να ειναι μια ακομα “ασπιδα” σου η ενα ακομα εργαλειο σου που μπορει και εκτελει στρατηγικους σχεδιασμους με βαση τα μελλοντικα σου σχεδια ..!

Και αναγκαζομαι να ξαναρωτησω , γιατι βαραμε τα σαμαρια και οχι τα γαιδουρια ;…Γιατι ασχολουμαστε με τα νομικα πλαισια που δημουργηθηκαν για να προστατεψουν τον ενα και δεν βαραμε με την μια τον ενα ;

Ειναι καλυτερο να γινει ενας πολεμος που θα θυσιαστουν εκατομμυρια ; Δεν ειναι πιο λογικο να θελουμε λιγοτερες απωλειες σε ψυχη ; ..


Υπαρχουν λοιπον παρα πολλα λογικα ερωτηματα οταν εχεις να κανεις με μια γενικη παρακρουση του πλανητη οπως και αν αυτη παρουσιαζεται , εμεις ομως κοιταμε την επιφανεια ξανα και ξανα !

Εχουμε τα στοιχεια αλλα δεν θελουμε να τα ενωσουμε , εχουμε σχεδιασμους παγκοσμιους αλλα δεν τολμαμε να δουμε τους σχεδιαστες , ανθρωποι ειναι και αυτοι (μπορει και οχι αλλα τι σημασια εχει) ..οντα ειναι , αν αυτα τα οντα ειναι υπευθυνα για το οτι συμβαινει ..γιατι πρεπει να κανουμε πολεμο και οχι απλα να οδηγησουμε αυτα τα οντα στην εξοντωση τους ;…ειτε νομικα , ειτε στερωντας τους την δυναμη τους , ειτε εστω και βιολογικα μιας και ενας ειναι καλυτερη απωλεια απο χιλιαδες!

Τι σημασια εχει λοιπον ο πολεμος στης ασπιδες οταν την κεντρικη ασπιδα δεν την αγγιζεις;;

Εχει σημασια σε κατι απλο , θελεις να εχεις περισσοτερα αυριο ..θες της δικες σου ασπιδες απο την αρχη …θες να κρυφθεις πισω απο το ιδιο κολπο που εκανε ο μεχρι σημερα νικητης του παιχνιδιου …γιατι καλως η κακος το συστημα του ηταν πραγματικα πολυ καλο και με αυτο σκλαβωσε τον πλανητη !


Αρα δεν θες να το τελειωσεις θες απλα να του αλλαξεις την ηγεσια αυτου του συστηματος ;;;… Αν ναι που εχει λογικη ..παλι γιατι δεν χτυπας το αιμα , την πηγη , το κυταρο αλλα πας περιμετρικα και με θυσια; ..

Ενας πολεμος θα ειναι παντα κατι το ανηθικο οσο και το δικαιο να ειναι απο την μια μερια , οι παραπλευρες απωλειες και η χαοτικη εξελιξη γεγονοτων μπορει να στερησουν μεσα στην ιστορια το μεγαλυτερο δικαιο σε εναν αγωνα , το οτι νομικα μπορει να δικαιολογηθει μια πραξη δεν σημαινει οτι μας καλυπτει και ηθικα , το να κανεις παρανομια …εξω απο της νομικες ασπιδες που δημιουργησε αυτος που δεν υπακουσε κανεναν νομο ποτε για να πετυχεις αυτο που πραγματικα χρειαζεται ο πλανητης ειναι ο μονος σωστος δρομος και η μονη αληθινη επιλογη .

Υπαρχει το γραμμα του Νομου και το πνευμα του νομου , σαν να λεμε υπαρχει η διαδικασια και το αποτελεσμα … η σωστη επιλογη ειναι το μυστικο , μην ασχολεισε με της ασπιδες του νομου ..χτυπα τον νομοθετη !


 Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου