Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Τί ήταν αυτό που αντίκρισαν; Περιπατητές ορκίζονται ότι είδαν αλλόκοτο πλάσμα σε δάσος του Καναδά

Πριν από 5 ολόκληρα χρόνια μια παρέα έκανε περίπατο στο Ντάντας Πικ του Οντάριο στον Καναδά.

Στις φωτογραφίες που οι φίλοι τράβηξαν από την εκδρομή υπήρχε και μια αλλόκοτη φιγούρα να στέκει στο δάσος – Χιλιάδες χρήστες στο Reddit σκέφτηκαν ότι ήταν ένα φάντασμα.

Όπως αναφέρει ο χρήστης που είχε κάνει την αρχική ανάρτηση πριν από 5 χρόνια, στην εν λόγω παράξενη φωτογραφία φαίνεται ο ίδιος να κοιτά από την

άκρη ενός γκρεμού και την είχε τραβήξει η ξαδέρφη του.Όμως πέρα μακριά – εκτός από τον νεαρό άντρα και το ειδυλλιακό τοπίο – φαίνεται και κάτι άλλο, κάτι που μοιάζει απόκοσμο και στα σίγουρα δεν ήταν κάποιος από την παρέα.

«Στο βάθος, κάτω από το ίχνος του μονοπατιού, εκεί όπου η πλαγιά είναι πολύ απότομη για να στέκεται κάποιος, φαίνεται να υπάρχει μια πολύ λεπτή αλλόκοτη φιγούρα. Στέκεται παράξενα ολόρθη και δεν φαίνεται να έχει καθόλου πρόσωπο» γράφει ο νεαρός που ανέβασε τη φωτογραφία στο Reddit.

«Καταλαβαίνω ότι, πιθανότατα, σκέφτεστε ότι μάλλον είναι κάποιος θαρραλέος διαβάτης, αλλά, πιστέψτε με, το μέρος είναι εντελώς απρόσιτο» συνέχισε ο νεαρός. Κι ενώ όλοι στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, λίγο – πολύ είχαν πεισθεί ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με τη μορφή εκεί στο βάθος στο βουνό και πως, τελικά, μπορεί και να ήταν φάντασμα, ένα παράξενο σχόλιο στην ανάρτηση έφερε την ανατροπή.

«Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να είμαι εγώ. Έχω πάει στο Ντάντας Πικ και τη γύρω περιοχή αρκετές φορές τους τελευταίους δυο μήνες. Μια από τις φορές που πήγα ήταν πριν 5 -6 βδομάδες. Ο καιρός και τα δέντρα με τα πεσμένα φύλλα μοιάζουν τα ίδια με τη φωτογραφία σου. Και φορούσα ένα γκρι μπλουζοφόρεμα και μαύρο τζιν» έγραψε κάποιος.

«Η φωτογραφία μοιάζει κάπως με το πώς φαντάζομαι ότι θα φαινόμουν από μακριά. Ξέρω ότι λες ότι το σημείο ήταν απρόσιτο, αλλά υπάρχουν πολλά σημεία κατά μήκος του μονοπατιού όπου μπορείς να φτάσεις κάτω κοντά στην άκρη», λέει. Ο χρήστης ζήτησε από την κοπέλα που ισχυρίστηκε ότι είναι στη φωτογραφία να τους στείλει μια άλλη φωτογραφία της για να αποδείξει τα λεγόμενά της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

 

Έκτοτε, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες με το αλλόκοτο «ον» ακολούθησαν τη δική τους αυτόνομη πορεία στα socialmedia χωρίς να δοθεί ποτέ μια πειστική απάντηση κι πρόσφατα έφτασαν να γίνουν ξανά viral.Μάλιστα, έκτοτε έχουν συνδεθεί και με άλλες παράξενες ιστορίες στο Διαδίκτυο κι έφτασαν να ταυτιστούν και με μια πραγματική υπόθεση εξαφάνισης ενός ανθρώπου στον Καναδά, σύμφωνα με τον Independent. Εσείς, τί λέτε;


Δείτε τις φωτογραφίες:

sputnik/photo unsplash

Από το el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου