Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Martin Zizi Επιδημιολόγος, Μοριακός Βιοφυσικός, τ. Επιστημ. Διευθυντής Άμυνας Βελγίου,Σύμβουλος ΟΗΕ για βιολογικό αφοπλισμό:Η παραλλαγή Delta σκοτώνει περισσότερο τους εμβολιασμένους παρά τους ανεμβολίαστους..Θέλουν να περάσουν αυτό το εμβόλιο για μη πειραματικό, ενώ εδώ οι κίνδυνοι δεν είναι γνωστοί!

 “Η παραλλαγή Delta σκοτώνει περισσότερο τους εμβολιασμένους παρά τους ανεμβολίαστους στην Αγγλία..Θέλουν να περάσουν αυτό το εμβόλιο για μη πειραματικό, ενώ εδώ οι κίνδυνοι δεν είναι γνωστοί” επισημαίνει ο Martin Zizi ο τ. Επιστημονικός Διευθυντής της Eθνικής Άμυνας Βελγίου. 

Επιστρέφει και μας αυτή τη φορά τη διαφορά μεταξύ “κανονικών εμβολίων” και “εμβολίων επί του καρκίνου”. Εκκινώντας από αυτό,αποδεικνύει ότι τα εμβόλια σήμερα δεν πληρούν τις βασικές νομικές προϋποθέσεις για να είναι στην

αγορά.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να εξοικειωθούμε μ’ επιστημονικά έγγραφα, οπότε ο Martin Zizi μας βοηθά να τα αποκρυπτογραφήσουμε: έτσι μαθαίνουμε ότι η παραλλαγή Delta ίσως δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο ισχυρίζονται. Πιο μεταδοτικό δεν σημαίνει πιο θανατηφόρα, και παίρνοντας το παράδειγμα της αγγλικής περίπτωσης, ο ερευνητής στη Μοριακή Βιοφυσική δείχνει πώς οι εμβολιασμένοι είναι τελικά πιο εύθραυστοι προς το παρόν σε αυτήν την παραλλαγή από τους μη εμβολιασμένους.

Επανέρχεται επίσης στον αναξιόπιστο χαρακτήρα του τεστ PCR για τον εντοπισμό μολυσμένων ατόμων. Μια ενημέρωση που προσφέρεται σε συνεργασία με το BonSens.org

Οι πηγές που αναλύθηκαν σε αυτή τη συνέντευξη είναι στη διάθεσή σας παρακάτω.


Σύγκριση των πλεονεκτημάτων και των περιορισμών των τεστ PCR και αντιγόνου (Ag) σύμφωνα με τα όρια ανίχνευσης σε σχέση με τη μεταδοτικότητα (πηγή: Covidrationnel.be)francesoir. 6.8.21

 
O Βέλγος Martin Zizi, MD-PhD, είναι Επιδημιολόγος, Bιοφυσικός, Καθηγητής Νευρο-Φυσιολογίας (KULeuven και VUB/Bρυξέλλες) στο Βέλγιο και τ. Διευθυντής Επιδημιολογίας του Υπ. Άμυνας και τ. Επιστημονικός Διευθυντής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ηθικής,τ. Σύμβουλος ΟΗΕ για τον βιολογικό αφοπλισμό και βιο-επιθεωρητής Unscom.

Βέλγος Martin Zizi Επιδημιολόγος (KULeuven -VUB ),Σύμβουλος ΟΗΕ για βιολογικό αφοπλισμό:είναι καιρός να σταματήσει η τρέλα.Η θνητότητα από covid19 είναι 0,2% και στους πιο νέους 0,05%.Η διαχείριση κρίσης σκοτώνει 20 φορές περισσότερους. Ως και 1,37 εκατομμύρια θάνατοι περισσότεροι τα επόμενα 15 χρόνια λόγω υγειονομικής διαχείρισης κρίσης.Το 99% του πληθυσμού επιβιώνει από Covid 19.Τα εμβόλια δεν είναι λύση κατά ιού που μεταλλάσεται ως 30 φορές το χρόνο.

Πηγή: dimpenews.com

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου