Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ΤΟ 33 ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;;;

Με το 33 Χλευάζουν τον Ιησού.

Οι Ιλουμινατι είναι μια μυστική κοινωνία μέσα στον Τεκτονισμό.  Όπως και ο Ιουδαϊσμός, οι χαμηλότερες βαθμίδες χειραγωγούνται με ΨΈΜΑΤΑ.  Ποτέ δεν τους λένε τον πραγματικό σκοπό. Καπιταλισμός, κομμουνισμός, δημοκρατία, χούντα όλα τους ανήκουν, με το μονοπώλιο των Ρότσιλντ να κόβουν οτιδήποτε σε οποιασδήποτε αξία.  Παρόλο που η ίδια η κοινωνία μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε

σατανική λατρεία, οι μάζες, φυσικά, είναι εντελώς αδαείς.

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση ελέγχεται μέσω του Ελευθεροτεκτονισμού που κυβερνά τον κόσμο.

Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι μια μυστική κοινωνία και αυτό σημαίνει ότι οι απλοί θνητοί δεν έχουν ιδέα τι μαγειρεύεται εκεί μέσα στις σκοτεινές στοές.

Ο στόχος της μασονίας ήταν πάντα η ανατροπή του χριστιανισμού.  Με την πάροδο των αιώνων, ήταν όλο και πιο επιτυχημένοι στο να διαπερνούν το σήμα κατατεθέν τους, τον σατανισμό, σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας.  Βλέπετε τον συμβολισμό των Illuminati παντού: στον κόσμο του κινηματογράφου, στον κόσμο της μουσικής, στις ειδήσεις, την ψυχαγωγία και σε πολλά άλλα μέρη.


Αν θέλετε να πετύχετε κάτι σε αυτόν τον κόσμο και πιστεύετε ότι εξαρτάται από το ταλέντο και/ή ένα καλό δίκτυο επαφών, τότε κάνετε ένα μεγάλο λάθος.  Όσοι ανήκουν στους «πλούσιους και διάσημους» περιλαμβάνονται επειδή τους επιτρέπεται.  Οι περισσότεροι σε αυτήν την κατηγορία δεν είναι παρά μαριονέτες των υψηλότερων βαθμών εντός του Τεκτονισμού.

Η πρώτη αρχή του τεκτονισμού είναι ακριβώς η ίδια με το να πουλάς την ψυχή σου στο διάβολο.  Εάν υπακούς, μην μιλάς για τα μυστικά τους και συμμετέχεις σε σατανικές τελετουργίες, έχεις ένα μεγάλο μέλλον μπροστά σου. Βλέπε τους πολιτικούς σας στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ (Μητσοτάκης κτλ.)

Όλοι οι άνθρωποι που έχουν ισχύ σε αυτόν τον κόσμο είναι μέλη μασονικής στοάς.  Οι περισσότεροι Αμερικανοί πρόεδροι είναι μέλη, οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες χωρών είναι μέλη, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού μας. Όσο βλάκας και υπάκουος να είσαι αυτοί φροντίζουν  να γίνεις αστέρι, περνώντας τις εκπαιδεύσεις τους στα καλύυτερα πανεπιστήμια. Επίσης διάσημοι καλλιτέχνες όπως ο Johnny Depp, η Madonna, ο Jon Bon Jovi, ο Rod Stewart και ο Drake για να αναφέρουμε μερικούς είναι μασόνοι.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι ανήκετε πραγματικά σε αυτούς, ανήκετε στις ανώτερες τάξεις του μασονισμού.  Το αντίτιμο είναι ότι η ζωή σου δεν είναι πια δική σου.  Κάνεις αυτό που σου λένε, γιατί αλλιώς…θα αυτοκτονήσεις. Ο Τρις-Καταρα-κούλης έχει πάρει τις οδηγίες του, αν κάνει πίσω τον έφαγαν.


Για αυτό είναι ηλίθιος που έγινε πολιτικός ενώ θα μπορούσε να είναι πλούσιος και να μην ασχολείτε με τους μαύρους μασόνους. 

Επειδή μιλάμε για την θρησκεία του σατανισμού, όλα ανατρέπονται ακούς ωραίες όμορφες ιστορίες για τον Θεό και την αδελφική αγάπη και για το να κάνεις καλό στον συνάνθρωπό σου σε γλαφυρές ιστοσελίδες μασονίας. Ο Κατρακούλης λέει ότι θα σας βοηθήσει, αυτές είναι οι οδηγίες που έχει πάρει και επειδή είναι χαζός και υπάκουος θα σας εμβολιάσει όλους, διιαφορετικά ξαφνικά θα κρεμαστεί!!!

Ο τεκτονισμός είναι στην πραγματικότητα βαθμιαίος, έχει πολλές βαθμίδες.  Είναι μια οργάνωση όσον αφορά τις χαμηλότερες βαθμίδες που συχνά πιστεύουν ότι κάνουν καλό και ας είναι μια σατανική αίρεση όσον αφορά τις ανώτερες βαθμίδες.

 Υπάρχουν 33 βαθμοί στον Ελευθεροτεκτονισμό (μερικοί λένε ακόμη περισσότερες) και όποιος έχει πτυχίο χαμηλότερο από 33 δεν ξέρει ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει πιο πάνω. Τα μέλη των κυβερνήσεων είναι, φυσικά 33+.

Λέγεται ότι ο Ιησούς ήταν 33 ετών όταν σταυρώθηκε στο σταυρό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ελευθεροτέκτονες λατρεύουν τόσο αυτόν τον αριθμό 33. Χλευάζουν βασικά τον Ιησού.  Οι Ελευθεροτέκτονες μισούν τον Θεό, τον Ιησού και τους Χριστιανούς.

Στον Ελευθεροτεκτονισμό, η αλήθεια γίνεται ψέμα και το ψέμα γίνεται αλήθεια.  

Εκεί μέσα ατις στοές το σκοτάδι γίνεται φως και το φως γίνεται σκοτάδι.  Αν επιλέξετε τον Τεκτονισμό, επιλέγετε τον Σατανισμό και τη λατρεία του. Έχετε διδαχθεί να μισείτε τον Θεό, τον Ιησού και τους Χριστιανούς επειδή ο Σατανάς εκδιώχθηκε από τον ουρανό.

Οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι ο Ιησούς πέθανε για τις αμαρτίες τους και μετά πήγε στον παράδεισο. Οι Ελευθεροτέκτονες πιστεύουν ότι ο Σατανάς έκανε την απόλυτη αυτοθυσία επιτρέποντάς του να εκδιωχθεί από τον ουρανό για να προστατέψει το λαό του.

Στη μασονία όλα αντιστρέφονται. Πιστεύουν ότι αυτό που είναι καλό είναι κακό και ότι το κακό είναι καλό. Γι 'αυτό ασχολούνται επίσης με ανθρωποθυσίες και βασανιστήρια.

Όσο πιο υπάκουος είναι ένας Ελευθεροτέκτονας και όσο περισσότερο συμμετέχει σε τελετουργίες που αφορούν ανθρώπινες θυσίες και σεξουαλικές διαστροφές, όπως ο βιασμός παιδιών, τόσο πιο γρήγορα ο υποψήφιος θα ανέβει σε βαθμό.

 

Θα συναντήσετε τα μέλη μεταξύ καλλιτεχνών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, πολιτικών, δικαστών, δικηγόρων, γιατρών και επιστημόνων.

Όλοι επέλεξαν να ορκιστούν μυστικότητα ως αντάλλαγμα για υλικά οφέλη. Γι αυτό οι φαρμακοβηομηχανίες ελέγχουν τους πολιτικούς σας και τους ιατρούς σας. Όλοι είναι πιόνια τους. Όλοι ακολουθούν τις διαταγές τους και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού που είναι η ενεργειακή τροφή του αρχισατανά.

Οσο δεν θέλετε να καταλάβετε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή Παγκόσμια με τόση ανωμαλία και βία εναντίον σας τόσο θα πεθαίνετε και τόσο θα ξεφτιλίζουν οι μασόνοι επειδή έχουν πάρει τις διαταγές τους μέσα από τα διεθνή κέντρα ελεγχού, μέσα από τους αρχιτραπεζίτες και φαρμακοβιομηχάνους που ζητάνε και πάρα πάνω λεφτά γιια τα εμβόλια της Φαιζερ και Μοντερνα...

Εαν δεν αντισταθείτε θα πεθάνετε όλοι σύμφωνα με τα σχέδια της διεθνής μασονίας.

ΠΗΓΗ

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου