Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙ, Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ

Γράφει ο Δαναός

Τον τελευταίο μισό αιώνα στο περίπου, από την εποχή μετά ''τα παιδιά των λουλουδιών'' ξεκίνησε η κατρακύλα των βασικών αρχών που κρατούσαν δεμένες τις οικογένειες και την κοινωνία.

Φρόντισαν και την κράτησαν ζωντανή την κατρακύλα.... όλα τα λαμόγια του πλανήτη για το δικό τους οικονομικό καλό...  

Παντού ο θεσμός του πατέρα

στήριγμα του πατέρα κουβαλητή ξεφτιλιζόταν.  

Το σαράκι της λάθος προόδου έτρωγε τις βάσεις των υγειών τότε πολιτευμάτων, τρυπώνοντας σε κάθε έννοια συνοχής σαπίζοντας το.

Βάλανε στο τρυπάκι και τις γυναίκες με τις άκυρες υποσχέσεις του φεμινισμού, ότι θα γίνουν αφεντικά.... λές και δεν ήταν αφεντικά και "υπουργίνες" οικονομικών στις οικογένειες τους

Μεγάλωναν και πολλά παιδιά ...ήταν οι ηρωίδες οι κρυφές στην οικογένεια και είχαν τον σεβασμό όλων

Το κεφάλαιο όμως έπαιξε πολύ έξυπνα και με πολύ δόλο και δούλεμα... και ας σκεφτούμε το πιο κάτω.  

Κατά πλειοψηφία οι δουλειές ήταν σε άντρες και οι γυναίκες κρατούσαν το σπιτικό διαφεντεύοντας το.  

Τελικά όμως απλά γίνανε ''άντρες'' και γυναίκες μαζί ... και την πάτησαν αγρίως.!  

Είχε και έχει ακόμη λοιπόν το κεφάλαιο στις υποανάπτυκτες χώρες δούλους μέχρι και τα μικρά παιδάκια να τους δουλεύουν για ψίχουλα... 

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ....Έπρεπε και στον λεγόμενο δυτικό και ας πούμε πολιτισμένο κομμάτι του πλανήτη, να γίνουν διπλάσιοι οι εργάτες και με τα ίδια μεροκάματα που έπαιρναν οι άντρες συν κάτι ακόμη να έχουνε και διπλάσιους εργατοδούλους.  

Όταν ξαφνικά υπάρχει μεγάλη ζήτηση δουλειάς, οι αμοιβές κατρακυλάνε...  

Το ίδιο γίνεται και τώρα με τους μη χρειαζούμενους, αλλά αναγκαστικά μπαστακωμένους, μυριάδες ξοφλημένους λαθρομετανάστες, ''τους όπου γης και κονόμα με επιδόματα χαρίσματα'', αλλά χωρίς πατρίδα.  

Ναι μεν ανέβηκε λίγο το επίπεδο του νεοπλουτισμού, μειώθηκαν όμως οι γεννήσεις των Ελληνων, για ένα ψεύτικο καλύτερο αύριο που διαφημίζουν με τις ψευτο-ανάγκες που δημιούργησαν. 

Ειδικά σήμερα το 20-21 ... μειωθήκαμε περίπου κατά 500.000 αλλά και με 300.000 που έφυγαν σε άλλες πατρίδες.  

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα που στην ουσία δουλεύουν δύο, για να περνάνε το ίδιο όπως πρώτα ...χώρια που το παιδί ή τα παιδιά τα μεγαλώνουν νταντάδες.  

Απορώ τι τελικά μένει στον οικογενειακό κορβανά με όλο αυτό το δούλεμα καλοπέρασης - ευμάρειας, που το θεωρούμε πλέον αναγκαίο.  


ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ....  

Οσοι έχουν βράσει "χοντρο" θα ξέρουν ότι όλη η βρώμα βγαίνει στον αφρό ....! Ε, Κάτι τέτοιο γίνεται και με κάθε τρύπιο πικραμένο, με κάθε σαλταρισμένη απροσάρμοστη, με κάθε μυστήριο/α .... που βγήκαν από τις αιώνιες τρύπες τους και γίνανε αυτομάτως πρώτες μούρες, στο πρώτο τραπέζι πίστα ....ποζάροντας και με περηφάνεια να δείχνουν την κάθε ανωμαλία που φοράνε στην ψυχή τους.  

Και είναι τα είδωλα της εποχής ....είναι οι φιγούρες που διακοσμούν τα γυαλιά, τα κοινωνικά δίκτυα και πολλές φορές ακόμα, και καρέκλες ηγετικές.  

Πρέπει δηλαδή τα παιδάκια με τους πανηλίθιους γονείς που τα πηγαίνουν στις παρελάσεις των μηδενικών να βλέπουν την τρίχα κάγκελο μέσα από το τρυπητό καλσόν του μουσάτου πού έχει βάψει τα χειλάκια του και γλυκοφιλιέται με το άλλο ζόμπι τον τριχωτό γορίλα με στριγκάκι και στρασάκια στα βυζιά, με αρχείο ξεσκονίσματος σε ένα τόνο κουραμπιέδες,...... χαμογελώντας αυτάρεσκα και νομίζοντας ότι αρέσει.  


Και εννοώ το πιο κάτω... 

Κανέναν μας πιστεύω δεν ενδιαφέρει πως ακριβώς κουνιέται το κρεβάτι κάποιου ή κάποιας με κλειστή την πόρτα. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ!  

ΑΛΛΑ Η ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΟΥΝΗΜΕΝΗΣ ΑΧΛΑΔΙΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  

Σιγοντάρουν σε όλα αυτά και οι εγκληματικές κατά πλειοψηφία ΜΚΟ και όλα τα κονομημένα βοθροκάναλα με τις πιο ηλίθιες εκπομπές για να δίνουν γραμμή στο τι πρέπει να δεχόμαστε... για μέλλον μας.  

Καταιγισμός αφρού βρωμιάς σκεπάζει ότι ιερό και όσιο υπήρχε και υπάρχει ακόμη στην ορθόδοξη Ελλαδίτσα μας...  

Μετά άντε να βρεις τον πόνο σου να πείς ...  

 

Ακόμα και κάποιοι κληρικοί έχουν διαβρωθεί... δεν ξέρεις αν είναι άνθρωποι του Θεού ή απλά υπάλληλοι... μην προσθέσω και του διαβόλου.  

Τελικά το Τσέρνομπιλ, οι δίδυμοι πύργοι, οι πόλεμοι, τα τσουνάμια, η μούφα κλιματική αλλαγή (διότι μόνον ο άνθρωπος φταίει) και ότι άλλο καταστροφικό έχει συμβεί.... θα είναι νεογέννητα γατάκια σε αυτά που έρχονται ...με φόρα κατηφόρα.  

Ντύνουν τον κόσμο μας με ρούχα c through..

Όλα χύμα, όλα πολτός, όλα έξω ....και στο χρονοντούλαπο και στην λήθη όλες οι παλιές αληθινές ζωές μας. 

Όπως και να έχει μάλλον οι μέλλουσες γενιές θα έχουν πολλά να κουλαντρίσουν στις ζωές τους.  

Αφού αποφάσισαν να αναποδογυρίσουν τον πλανήτη ας φανούν τα ξέφτια και οι φόδρες.

ΠΗΓΗ

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου