Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Χρυσούλα Μπουκουβάλα: Γιατί οι νέοι σωτήρες δεν θα μας σώσουν

ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Τον τελευταίο χρόνο τα καταστροφικά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την δήθεν πανδημία έχουν παραβιάσει όχι μόνο το ελληνικό Σύνταγμα αλλά έχουν ακυρώσει και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Μέσα σ’ αυτό το ζοφερό τοπίο ξεφύτρωσαν σαν σαλιγκάρια διάφοροι σωτήρες που ισχυρίζονται ότι θέλουν να μας σώσουν, επικαλούμενοι την προάσπιση του Συντάγματος. Έχει τελικά ισχύ το

ελληνικό Σύνταγμα ή έχει καταργηθεί προ πολλού; Μπορούν τα νέα κόμματα να σώσουν τον ελληνικό λαό μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες ή μήπως όχι; Αν όχι, τότε ποιους εξυπηρετούν και τι πρέπει να γίνει;

Να διευκρινίσουμε κάτι βασικό: το μόνο Σύνταγμα που ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωένωσης είναι το Ευρωσύνταγμα, που εγκρίθηκε από τις κυβερνήσεις των κρατών μασκαρεμένο ως Συνθήκη της Λισσαβώνας, επειδή μερικοί ευρωπαϊκοί λαοί το είχαν απορρίψει με δημοψηφίσματα.


Στην Ελλάδα το Ευρωσύνταγμα επικυρώθηκε από το ψευτο-Κοινοβούλιο τον Αύγουστο του 2008 όταν τα «ζα» έκαναν αμέριμνα τα μπάνια τους.

Όσοι λοιπόν μας λένε ότι στα ελληνικά δικαστήρια υπερισχύει το άρθρο 120 του δικού μας Συντάγματος και άλλα φληναφήματα, μας λένε ψέμματα, διότι το άρθρο 28 τους διαψεύδει.

Όποιος αμφιβάλλει μπορεί να διαβάσει εδώ τι λέει επακριβώς αυτό το κατάπτυστο άρθρο.

 

Αυτό σημαίνει ότι για παράδειγμα, όποτε γίνουν εκλογές και αναδειχτεί μια Οικουμενική κυβέρνηση (είτε φέτος είτε αργότερα) επειδή λογικά κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν θα συγκεντρώσει πλειοψηφία εκτός και αν εμφανιστούν καινούργια, και κυρωθεί από τη Βουλή μια Συμφωνία του Αιγαίου (κατά τα πρότυπα της Συμφωνίας των Πρεσπών), ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει στον ελληνικό λαό που θα είναι παραλυμένος από τους συνεχείς εγκλεισμούς, τους πλειστηριασμούς του πτωχευτικού κώδικα, την ανεργία και τη φτώχεια και ίσως από το σοκ ενός κατασκευασμένου πολεμικού επεισοδίου, ότι η απώλεια ενός πραγματικά τεράστιου μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας έγινε διότι υπαγορεύτηκε από σπουδαίο εθνικό …συμφέρον και ότι δεν παραβιάστηκε το Σύνταγμά μας.

Διότι αυτό προβλέπεται στο άρθρο 28 που έχει φτιαχτεί για αυτήν ακριβώς τη βρωμοδουλειά: τη παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας εν καιρώ ειρήνης μέσω υπογραφής διεθνών και διμερών συνθηκών.


Η συνέχεια στο φιλικό ιστολόγιο «Απεροπία» εδώ: https://aperopia.fr/03-2021/giati-oi-neoi-sotires-den-tha-sas-sosoyn/

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου