Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Στο πεδίο πρέπει να δηλώνεις

Ετσι ξορκιζεις ολα οσα για σενα υπαρχουν χωρις να το γνωριζεις !

Οταν θες να στοχευσεις μεσα στον χρονο και το οχημα να εισαι εσυ ο ιδιος πρεπει να αφησεις αγκυρα πισω σου με την δηλωση που θα οδηγησει ολους οσους σε “γνωριζαν” να καταλαβουν και να κρατησουν αναστημα αν τα πραγματα δεν πανε και τοσο καλα στο μπροστα !

Επρεπε να περασω απο θαλασσες, να

χασω μαχες , να τα χασω ολα και να τα ξαναπαρω ΚΑΙ να τα ξαναχασω χωρις ανασα. Επρεπε να χασω φιλους , συμμαχους , να νοιωσω πως ειναι να σε ξεπουλανε , να νοιωσω οτι η αξια μου ειναι μικρη για τους αλλους αλλα πραγματικη μονο για μενα !

Οι αποφασεις της ζωης μας ειναι αυτες που θα προσδιορισουν την αρχη των πραξεων μας , πρεπει να βρεθεις στο τιποτα ωστε να μην χρειαζεσαι πια καμια ψηφο απο εξω για σενα , να μην χρειαζεσαι κανενα στηριγμα μιας και εχεις πλεον εγκαταλειψει για να βρεθει η δυναμη μεσα σου!

Επρεπε να μεινω μονος στον κοσμο που δημιουργησα , επρεπε να μην υπαρχει καμια επικοινωνια ουσιαστικη , καμια κατανοηση οπως πρεπει απλα ψηγματα να βολευτεις , ιχνη απο το κατι που θα σε δροσισει , βολεμα στο οτι μας δινετε … Να σκυψω το κεφαλι γιατι πρεπει !

Επρεπε να κανω πισω εμενα , επρεπε να φροντισω για αλλους , επρεπε να ειμαι δυνατος να με ξεχασω , να με αφησω στην μπαντα!

Επρεπει να μαθω την αδικια στο απολυτο , να μυριζω το δερμα μου και αυτη να βγαινει απο μεσα του …! Επρεπε να δω τους ανθρωπους , το ευκολο των ανθρωπων , το ευκολο στην μνημη τους , το ευκολο στο να μην ενωνουν , να μην συμφερει να ενωσουν !..

Ολα αυτα και τοσα ακομα ηταν το αλφαβηταρι της δυναμης που με εκανε να ειμαι εγω ..και το καταλαβα !

Καταλαβα οτι πρεπει να αλλαξουν ολα , να αλλαξει η εντυπωση , να αλλαξει η πεποιθηση , να αλλαξει η πληροφορια , η εικονα , ο λογος , … καταλαβα πως ολα οσα “επρεπε” ηταν για να ειμαι ετοιμος στο τωρα να χτισω την αγκυρα που θελουν στο αυριο .. πανω στην πληροφορια , με τον τροπο που επιβαλει η μαχη με στοχο να νικησω με οποιο κοστος!!!

 

Εμπιστευτειτε το ΣΧΕΔΙΟ ..οχι του Τραμπ Οχι των Q ..!

Αφιερωμενο στον ενα μοναδικο “αγνωστο” συμμαχο που η ειμαρμενη μας εφερε κοντα ! ..

Ο θεος να μας βοηθησει , προσευχηθειτε για μας ! Γιατι ολα οσα πρεπει να γινουν θα γινουν με οποιο ΚΟΣΤΟΣ !!!


Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου