Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Αρχισαν οι πλακιτσες στην Αμερικη …

Αν πας και γραψεις πανω στην μπαρα antifa.com και πατησεις εντερ ..θα σε κανει redirect στον λευκο οικο !…

Τιποτα σπουδαιο περαν του συμβολισμου για να ασχοληθουμε ολοι …ενας με το domain εκανε redirect και το στελνει στον λευκο οικο …θελωντας να δηλωσει κατι .. το τι θα το δουμε μεσα στο χρονο!

Απο την αλλη ..να καψει καποιος ενα τοσο δυνατο domain ειναι και καπως προς σκεψη..και καταρχας

πρεπει να δουμε ..ποιος το ειχε …αλλα θα ειναι δυσκολο πολυ αυτο ..! Ενα μηνυματακι λοιπον με το καλημερα..οτι πλεον οι της κυβερνησης της Αμερικης ντε και καλα δεν ειναι φασιστες ..και ενα ακομα φυτιλακι στους αλλους τους δηθεν φασιστες ..!

Απο την αλλη δεν ειναι καθολου δυσκολο το domain να το ειχε παντα μια μυστικη υπηρεσια ..μιας και ειναι γνωστο οτι ολοι οσοι ακολουθουν ταμπελες ..ολοι οσοι ειναι σε ομαδες γιατι εχουν καταπιει το καθε πολιτικο αφηγημα..συνηθως ακολουθουν εντολες ..αυτων που θεωρητικα πολεμουν !…

 

Θα κανω βιντεο σε κανα δυο ωρες να εξηγησω τι και γιατι απο εδω και περα…και μην κλαιτε εσεις που την πατησατε με τους Q και της υποσχεσεις τους …θα γινουν σχεδον ολα οσα σας ειπαν ..αλλα δεν θα γινουν ουτε εξαιτιας τους Τραμπ ουτε εξαιτιας των Q και του ..εμπιστεψου το σχεδιο ..! Απλα ειναι το σχεδιο της νεας ταξξης πραγματων …και καποιοι πονηροι θελησαν να σας καψουν 4 χρονια απο το να ασχολειθητε με τα του οικου σας και να παραμεινετε απροετοιμαστοι και διαμοιρασμενοι ..αλλα ποτε δεν ειναι αργα ..ποτε δεν ειναι αργα να κανουμε το σωστο ..!


Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου