Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Φετος γεννηθηκε και τον εκρυψαν αμεσως …

 ..Οι μαγοι δεν του εφεραν δωρα ,οι μαγοι πλεον τον διεκδικουν ..!

Δεν τοn περιμεναν με σημαδι ..κυνηγησαν τα σημαδια να μην τα δει κανεις !

Δεν γεννηθηκε μωρο αλλα ωριμος ..!

Δεν θα χρειαστει 33 χρονια αλλα

πολυ λιγοτερα για να εμφανιστει και να διδαξει !

Μπηκε σε σωμα ετοιμο κατα παραγγελια !

Ο Μεσιας σου απο φετος θα εχει πολλα που θα μοιαζουν αλλα δεν θα ειναι !

Απο φετος τα θεμελια της πιστης σου θα αρχιζουν να αλλαζουν , θα τα γκρεμιζουν οι νεοι , οι νεοφωτιστοι της νεας θρησκειας ..!

Απο φετος θα ζεις ολα οσα θα χρειαζονται για να σε κανουν να αφησεις τα “λαθη” του παρελθοντος και να “αφυπνιστεις” στον νεο κοσμο που εχουν ετοιμασει για σενα ..!

Οι “αφυπνιστες” ολος τυχαιως θα καταγονται απο δεντρο κκληρονομιας αιωνων ..Ολοι οσοι θα συμμετεχουν στο νεο οικοδομημα θα ειναι “κληρονομοι”…κληρονομοι των παλιων εγκληματιων που θα σου μιλουν για τα σφαλματα των προγονων τους ..μονο που δεν θα σου λενε οτι τα εκαναν αυτοι ..αλλα οτι εσυ εισαι υπευθυνος !

Τουλαχιστον αυτη θα ειναι η πρσπαθεια τους απο φετος , η επιλογη να μαγευτεις , να ακουσεις σειρηνες και να ερωτευτεις ειναι παντα δικη σου ..!

Η επιλογη ειναι αυτη που μεσα στο προγραμμα δημιουργει το χαος ,..χωρις αυτην θα ηταν ολα κανονισμενα , ενας κοσμος σε απολυτη ταξη οπως τον θελουν ..!

Πιστευουν οτι μπορουν να φερουν την απολυτη ταξη …την ενωση των υγρων του κοσμου μια ομογενοποιηση στο υλικο της συνειδησης … αλλα μια μονιμη ταξη μειωνει και τον χρονο υπαρξης .. η ταξη τους αυξανει την εντροπια ..!

 

Μονο η ζωη μπορει μεσα απο το χαος να παραγει νεο εργο …νεα ζωη .. η επιλογη σου που ειναι το εργαλειο του χαους ειναι και η προστασια στην ταξη τους ..!

Μόνο η ζωή παρατηρείται να προκύπτει ως οργάνωση από τη σχετική αταξία της ανόργανης ύλης, .. η επιλογη σε επιβολες ειναι το μυστικο αμυνας σου ..!

Θα το προσπαθησουν αλλα θα χασουν …εστω και με μεγαλο κοστος αλλα θα χασουν !

Οτι γνωρισα προστατευω κατακτω οτι με απειλει..


Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου