Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Δεν ξερω αν το καταλαβαινεις , αν αντιλαμβανεσαι την μεγαλη παγιδα ..!

 

Δεν αντιδρασαμε , δεν καψαμε την Γη ολοκληρη που ενας Ιος ειτε απο εργαστηριο ειτε απο νυχτεριδα επιασε εναν πολιτισμο και τον εβαλε στα γονατα , δεν αναζητησαμε ευθυνες γιατι δεν ηταν ετοιμα τα κρατη , δεν φωναξαμε με ολη μας την δυναμη πειτε μας την αληθεια απο που ειναι ο Ιος … !

Αλλα γιναμε υποστηρικτες σε μια απο τις δυο θεσεις … Αρνητης η υποστηρικτης …! Μας κατεβασαν δηλαδη επιπεδο νοησης και μας

γ@μησαν κανονικα !

Ενας υποστηρικτης σε μια απο τις δυο θεσεις εχει περασει κατα πολυ το σημειο της αρχικης θεσης …να μην δεχθει καν την υπαρξη της καταστασης ολοκληρης η να κυνηγα ολες της εξουσιες για ευθυνες !..

Αν καταλαβεις αυτο που σου λεω εχεις ελπιδες να μην ανηκεις μεσα στον δισδιαστατο τροπο σκεψης τους !

Την ευθυνη και την τιμωρια που θα επρεπε να αναζητουμε το συστημα ελεγχου σου την μετουσιωσε στην διαμαχη μεταξυ Τραμπ – Μπαιντεν ..!

Ταυτοχρονα μεσα σου περασε η αντιληψη του Παγκοσμιοποιημενου αγωνα !!… Συμμετεχεις σε ενα παγκοσμιο ματς σαν οπαδος μιας θεσης ! ..

Δεν διεκδικεις αληθεια και δικαιοσυνη …εισαι απλα ενας παγκοσμιος οπαδος …που θες η “ομαδα-αρχηγος” σου να νικησει ..για να συνεχισεις και να ξαναβρεις την “κανονικοτητα” σου !

 

Ολοι οι υπολοιποι εξω απο ολο αυτο το τσιρκο που μπορουν να μπουν σε αυτο το δισδιαστατο αντιλητπικο μορρφωμα ;..Αν δεν εισαι ουτε το ενα ουτε το αλλο …αλλα εισαι αυτος που καταλαβε πως παιχτηκε ο θιασος ..που πρεπει να σε τοποθετησω ;..

Δεν υπαρχει θεση , δεν θα υπαρξει ποτε θεση για σενα η για μενα …δεν συμφερουμε ..πρεπει παντα να ειμαστε οι τελευταιοι και οι τρελοι !…


Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου