Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΜE ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ μας οδηγούν στο ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης - Επίκαιρη ομιλία π. Αθανασίου Μυτιληναίου

 ΜE ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ μας οδηγούν στο ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης - Επίκαιρη ομιλία π. Αθανασίου Μυτιληναίου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ:

"Παιδιά, προσέξτε, είναι φανερό οτι υπάρχει μια μεθόδευσις. 

Σαφώς το Βιβλίο της Αποκαλύψεως μας ομιλεί δια

το όνομα του αντιχρίστου, το οποίο είναι κωδικοποιημένο... Όμως, εκείνο που είναι χαρακτηριστικόν, οτι γίνεται ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ να φτάσομε στο σημείο αυτό, πώς να φτάσομε; Στο Βιβλίο της Αποκαλύψεως μας λέει οτι ο ψευδοπροφήτης, που είναι βοηθός τρόπον τινά του αντιχρίστου, ποιεί, ακούστε τη φράση, "ποιεί, τους ανθρώπους, να προσκυνήσουν την εικόνα του αντιχρίστου" - ΠΟΙΕΙ, κάνει, το ρήμα "ποιώ", ΚΑΝΕΙ, τι θα πει "κάνει τους ανθρώπους;" Για να σε κάνω να κάνεις κάτι, ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΣΩ - προσέξτε παρακαλώ, τι είπα: "Μεθοδεύσω". Έτσι ο ψευδοπροφήτης μεθοδεύει, είναι κι αυτός πρόσωπο, φυσικά είναι και καταστάσεις, όχι μόνο πρόσωπο, αλλά θα είναι πρόσωπο, όπως κι ο αντίχριστος.

Έτσι σήμερα έχομε μια ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ για να προσεγγίσουμε τον αριθμόν αυτόν, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ, διότι αν στα καλά καθούμενα ειπωθεί στην υφήλιο να σφραγιστεί με τον αριθμό 666 κι όπως λέει ο Άγιος Ιωάννης "ή ο αριθμός, ή το όνομα του αντιχρίστου", ένα από τα δυό και λέει "χέρι ή μέτωπον". Πρέπει λοιπόν να υπάρξει μια μεθόδευσις, καταλαβαίνετε τι θα πει μεθόδευση; το να σε φέρει ΣΙΓΑ, ΣΙΓΑ, ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ αυτός ο αριθμός και αντιδράσεις. 

Έτσι, σήμερα έχουμε όλα αυτά... που ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ. Λέει με σαφήνεια, ούτε αλληγορικά, ούτε ξέρω γω, με σαφήνεια ο Ευαγγελιστής Ιωάννης οτι ο σκοπός του χαράγματος θα είναι να μην μπορείς, αν δεν τό 'χεις το ΧΑΡΑΓΜΑ, να μην μπορείς ούτε να αγοράσεις, ούτε να πωλήσεις, δηλαδή ένα είδος εμπάργκο, αποκλεισμού δηλαδή, αυτό θα πει εμπάργκο, αποκλεισμού οικονομικού, οπότε τί θα κάνεις εσύ; θα πεις "θα πεθάνω από την πείνα;". Και εκεί θα υποχωρήσουν οι άνθρωποι, μάλιστα ΟΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΣ, ούου, θα τρέξουν οι χαλαροί Χριστιανοί μας να δεχθούν το σφράγισμα λέγοντας "τί, θ΄αφήσω τα παιδιά μου να πεθάνουν, απ΄την πείνα;"...

...Σ' αυτό μάλιστα, λέει οτι ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, το λείμμα, θα πάνε θα στραφούν στην έρημο. Έρημος θα πει έρημος τόπος - έρημος δε σημαίνει οτι είναι άμμος, όπως θα λέγαμε η έρημος της Σαχάρας, αλλά εις έρημους τόπους. Εκεί λέγει οτι θα τους τρέφει ο Κύριος τρεισήμισι χρόνια, 42 μήνες, όσο θα βασιλεύει ο αντίχριστος - πώς θα τους τρέφει; δεν ξέρουμε, αλλά το καταπληκτικόν ξέρετε ποιό είναι; οτι έχουμε ένα προηγούμενον περιπτώσεως. Πώς έβγαλε ο Κύριος το Λαό Του στην έρημο; θά' λεγε κανείς "εκεί τί θα φάνε οι άνθρωποι;" κι έμειναν παρακαλώ 40 ολόκληρα χρόνια - ε, εκεί, στην έρημο, τους έτρεφε καθημερινά ο Κύριος με το μάννα. Έτσι, όπως εκεί, κατά τρόπον θαυματουργικόν τους τρέφει, σας είπα έχομε ιστορικόν προηγούμενον, ιστορικόν προηγούμενον, άρα δεν ξέρομε ποιός θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μας τρέφει ο Κύριος, αλλά αυτό όμως βεβαιώνει αλανθάστως ο Λόγος του Θεού.

Γι αυτό, προσέξατέ το: δεν είναι αρκετό να φτάσουμε στο σημείο εκείνο που θα λέγαμε οτι "άμα θά' ρθει η ώρα, να προσέξουμε", ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΣ... αλλά να προσέχομε, τί να προσέχουμε;

ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.


Ότι φαίνεται οτι είναι πραγματικό το βλέπουμε διαδεδομένο σε ολόκληρη την υφήλιο, όπως το γράφει ο Λόγος του Θεού.  Αυτή η Περίοδος, θα το πω για μια ακόμη μια φορά, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ !!!"

--------------

"Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ  ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, 

ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς.



ὅστις δ᾿ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, 

ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς."

(Κατά Ματθαίον κεφ.10, στ.32-33)

--------------

"μὴ φοβοῦ· μόνον πίστευε, καὶ σωθήσεται." 

(Κατά Λουκάν κεφ.8 στ.50)

--------------

"ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται." 

(Κατά Ματθαίον κεφ.24 στ.13)

Από το thesecretrealtruth

                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου