Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Το περιστατικό της Βοστόνης, το 1954…

 

Στις 31 Μαΐου του 1954, το πλήρωμα ενός αμερικανικού αεροπλάνου ήρθε αντιμέτωπο με ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο λευκού χρώματος και σχήματος δίσκου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα 16 χιλιόμετρα βόρεια της Βοστόνης. Ο Τσαρλς Κράτοβιλ, κυβερνήτης του αεροπλάνου, αφηγήθηκε ότι είδε αρχικά το αντικείμενο να κάνει ελιγμούς παράλληλα με το αεροπλάνο και κατόπιν εξαφανίστηκε μέσα στα σύννεφα.

“Τότε, ζήτησα από τον

συγκυβερνήτη να παρατηρεί τον ορίζοντα. Λίγα λεπτά αργότερα, το αντικείμενο εμφανίστηκε ξανά. Το γεγονός αντιλήφθηκε και ο μηχανικός του αεροπλάνου. Επρόκειτο περί μιας διαφανούς σφαίρας, η οποία φαινόταν στον ορίζοντα σε μέγεθος μπάλας του μπάσκετ. Ειδοποιήθηκαν μέσω ασυρμάτου οκτώ υπάλληλοι του Αεροδρομίου της Βοστόνης και απάντησαν ότι έβλεπαν και αυτοί το αντικείμενο, καθώς και ότι είχαν ειδοποιήσει σχετικώς τις στρατιωτικές Αρχές”.

Ένα σμήνος αεριωθούμενων καταδιωκτικών απογειώθηκε προς διαπίστωση του περιστατικού, ενώ ο κυβερνήτης, ο συγκυβερνήτης και ο μηχανικός του αεροπλάνου παρακολουθούσαν την πτητική μηχανή επί δέκα λεπτά.

 

Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο βρισκόταν σε ύψος τριών περίπου μιλίων πάνω από τα καταδιωκτικά, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία έφτασαν σε ύψος 15.000 μέτρων. Τελικά, εξαφανίστηκε στον ορίζοντα.


Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 05/06/1954…

Από strangepress, ΦΩΤΟ UNSPLASH
Από το el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου