Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ολόγραμμα που μπορείς να το νιώσεις και να το ακούσεις σου δείχνει πως είναι φτιαγμένο το Μάτριξ

 

Ολογράμματα τα οποία μπορεί ο άνθρωπος να δει , να ακούσει αλλά και να νιώσει. 

Δυστυχώς παρόλο που οι απαντήσεις είναι όλες γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής 100 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά μας παρά ότι ζούμε σε ένα τεράστιων διαστάσεων ολόγραμμα. Αγνοούν τη πιθανότητα να λαθεύουν οι αισθήσεις μας. 

Δείτε

το βίντεο ενός απλού τέτοιου ολογράμματος.

                      
Όπως είδατε στο βίντεο μια μικρή σφαίρα είναι ικανή να παίρνει διάφορα σχήματα , να αλλάζει χρώματα , να αλληλεπιδρά όταν προσπαθούμε να την αγγίξουμε και επίσης μπορούμε να ακούσουμε ότι ήχους μπορεί να παράξει.

Αν πάρουμε όλο αυτό και το φέρουμε στο μέτρα του Μάτριξ που ζούμε μπορούμε να πούμε ότι όλα γύρω μας είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό.

Το υλικό αυτό κάθε φορά με διαφορετικές δονήσεις-συχνότητες το αντιλαμβανόμαστε ποτέ ως νερό , ποτέ ως έδαφος, ποτέ ως ένα τηγανισμένο αυγό , ποτέ ως άμμο και πάει λέγοντας. 

Το Μάτριξ είναι ένα πρόγραμμα και όπως όλα τα προγράμματα δουλεύουν με συγκεκριμένες εντολές. Αυτές έχουν να κάνουν με συχνότητες , δονήσεις , αριθμούς και πιθανόν και άλλων παραμέτρων. 

Όλες οι αισθήσεις μας έτσι δουλεύουν. Κατάλληλα κάθε φορά ερεθίσματα κωδικοποιούνται στον ανθρώπινο εγκέφαλο ως ρόφημα , ως τροφή , ως μουσική και γενικά όλα όσα βλέπουμε γύρω μας. 

Όλα όμως ειναι πλασμένα κωδικοποιημένα σε αριθμούς , συχνότητες , δονήσεις και πολλά άλλα.

Αν μπορέσεις και φέρεις το παράδειγμα του βίντεο στα μέτρα του κόσμου που βρισκόμαστε τότε ίσως έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα να γνωρίσεις την αλήθεια και να ελευθερωθείς.

Γνώσεσθε την αλήθειαν είπε ο Χριστός. Όταν μάθεις την αλήθεια και το ποσό ψεύτικος και μάταιος είναι ο κόσμος τίποτα δεν θα μπορεί να σε κρατήσει εδώ.

Όλα όσα παλεύεις είναι μάταια. Το μόνο που μένει είναι αυτό που αφήνεις ως παρακαταθήκη στη ψυχή σου , η οποία θα υπάρχει και μετά το βιολογικό σου θάνατο.

Μαζεύεις υλικό πλούτο στη ζωή σου; Φιλαργυρία είναι αυτό που μένει στη ψυχή σου , καθώς τίποτα δεν θα πάρεις από αυτό το κόσμο φεύγοντας.

Ήσουν ελεήμονας σε όλη σου τη ζωή; Ελεημοσύνη θα λάβεις και μετά από αυτήν.

Έχεις μίσος ακόμα και για τα τζιτζίκια; Η κακία θα μείνει στη ψυχή σου.

Συγχωρείς ακόμα και τους εχθρούς σου; Συγχώρεση θα λάβει και η ψυχή σου.

Ένα απλό γεγονός , το βίντεο του ολογράμματος, σου δείχνει το δρόμο της αλήθειας. 

Αν θα συνεχίσεις να ζεις στη ματαιότητα ή θα δώσεις πράγματα ουσιώδες στη ψυχή σου είναι στο χέρι σου.

Ο Χριστός σου έδειξε το δρόμο να βγεις από αυτή τη καλά φτιαγμένη φυλακή. Αυτοί που σε θέλουν μέσα σε αυτήν σου έχουν ωθήσει στο να πατάς επί πτωμάτων για να ανέβεις , να μαζεύεις πλούτο που αν τα καταφέρεις δεν θα μπορέσεις να ξοδέψεις ποτέ , να αδιαφορείς για όλα ζώντας στην ουδετερότητα , να μισείς τον αλλόθρησκο ή τον διαφορετικό κάθε είδους, να ζητάς περισσότερα γιατί σου αξίζουν , να περνάς καλά γιατι μια ζωή την έχουμε και πάει λέγοντας.

 
Πράγματα ανούσια και μάταια είναι όλα όσα σου προσφέρουν πρόσκαιρη χαρά. Ακόμα και η ζωή σου είναι πρόσκαιρη επομένως και μάταιη. Το ελάχιστο χρόνο που διαθέτεις φρόντισε να τον αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε έμαθαν για μετενσαρκώσεις. Για να εφησυχαστείς ότι θα έχεις άλλη ευκαιρία; Αν όμως δεν έχεις θα έχεις πετάξει τη μοναδική σου ευκαιρία να σωθείς.
Μην ξεχνάς ότι ο ληστής σώθηκε πάνω στο σταυρό στην εκπνοή της ζωής του όταν πίστεψε στο Χριστό. Ποτέ δεν είναι αργά λοιπόν. Αυτός πάντα Περιμένει.

Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου