Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβολική σύμπτωση. Τα Τρίκαλα πρώτα στον κορωνοϊό και πρώτα βάλανε το 5G

 Βούτυρο στο ψωμί των κάθε λογής συνωμοσιολόγων, το ότι τα Τρίκαλα έχουν παρουσιάσει “αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο” και είναι  τα πρώτα όπου “περήφανα” μπήκαν οι πρώτες κεραίες 5G στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση πριν χρόνια προς τη VODAFONE, γιατί πρώτα στα Τρίκαλα το πιλοτικό πρόγραμμα του 5G, η απάντηση ήταν ότι: το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης συντονίζει ένα πιλοτικό πρόγραμμα ανάπτυξης και

λειτουργίας δικτύου 5G. Η Vodafone ανέπτυξε το πιλοτικό της δίκτυο στα Τρίκαλα.


Στο ΑΠΕ ΜΠΕ διαβάζουμε:

Επιπλέον, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων μπαίνει σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται στην περιοχή.

Δηλαδή αποφασίστηκε:

– Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 05.00 της επομένης.

– Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.

– Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

– Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

– Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.


Tα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες από το Σάββατο 26-09-2020 και ώρα 06.00 έως το Σάββατο 10-10-2020 και ώρα 06.00. Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, είναι δυνατή η αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

 

H σχέση 5G και εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, διότι ακόμη και αν υπάρχει μια τέτοια σχέση, η διεθνής επιστημονική κοινότητα δεν έχει διερευνήσει την τυχόν ύπαρξή της, αφού ελάχιστοι ασχολήθηκαν.

Η ακτινοβολία του δικτύου 5G, σίγουρα θα αυξήσει την ήδη υφιστάμενη ηλεκτρομαγνητική μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά άλλο αυτό και άλλο η σχέση με τον κορωνοϊό.

Αυτά για τα Τρίκαλα, τον κορωνοϊό και το 5G.

el.gr

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου