Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Σκάφος Εξωγήινης Προέλευσης Εξερράγη στην Ατμόσφαιρά μας; Τι Υποστηρίζει η NASA σε Ανακοίνωσή της

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η θεωρία ότι μια διαστημική μάχη λαμβάνει χώρα στο σύμπαν γίνεται όλο και ισχυρότερη. Τώρα, η NASA δημοσίευσε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου του τρέχοντος έτους ένα άρθρο που εξηγεί την έκρηξη ενός υποτιθέμενου μετεωρίτη στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Γη το Δεκέμβριο του περασμένου έτους που υπερέβη κατά δέκα φορές την έκρηξη της ατομικής βόμβας που ρίχτηκε στη Χιροσίμα 1945.
Η έκρηξη εντοπίστηκε από
πολλούς αμερικανικούς στρατιωτικούς δορυφόρους και σημειώθηκε πάνω από τη Βερίγγειο Θάλασσα, δίπλα στο μέτωπο της χερσονήσου Kamchatka, σε απομακρυσμένη τοποθεσία στη Ρωσία.
Η έκρηξη έχει προκαλέσει πολλές διαμάχες, καθώς οι διάφοροι συνωμοσιογράφοι επισημαίνουν ότι η NASA προσπαθεί να καλύψει την πραγματική προέλευση της έκρηξης, γιατί υποστηρίζουν ότι επρόκειτο για ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Σύμφωνα με τη NASA, αυτή η έκρηξη ήταν η δεύτερη πιο ισχυρή του είδους της τα τελευταία τριάντα χρόνια και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος “μετεωρίτης” που έφτασε στη Γη από τότε, “συμπτωματικά”, αντίστοιχο του Τσελιάμπινσκ, επίσης στη Ρωσία. Έτσι, η ρωσική χώρα αρχίζει να είναι ένα “αγαπημένο μέρος” για αυτές τις υποτιθέμενες εκρήξεις να συμβαίνουν.
Το υπό εξέταση αντικείμενο, ήταν στην Βερίγγειος Θάλασσα το Δεκέμβριο του περασμένου έτους και περιόδευσε στην ατμόσφαιρα με ταχύτητα 32 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο, με μια τροχιά επτά βαθμών. Η έκρηξη πραγματοποιήθηκε μόλις 25,6 χιλιόμετρα μακριά από την επιφάνεια της γης, με ενέργεια κρούσης 173 κιλοτόνους, σύμφωνα με στοιχεία που παρείχε ο διαστημικός οργανισμός.
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η έκρηξη ήταν δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτή που καταγράφηκε με την ατομική βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα, η οποία σάρωσε σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό.

Χαρακτηριστικά που υποδηλώνουν σκάφος εξωγήινης προέλευσης
Μυστηριωδώς, εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο υποτιθέμενος μετεωρίτης έκανε μια διαδρομή περίεργα παρόμοια με τις διαδρομές που χρησιμοποιούν τα εμπορικά αεροπλάνα όταν πετούν στη Βόρεια Αμερική και την Ασία, έτσι οι ερευνητές έχουν θέσει ερωτήματα σχετικά με αυτό το περίεργο γεγονός.
Ερωτήσεις από ανεξάρτητους ερευνητές που κανένας δεν κατάφερε να λύσει. Γιατί το υπό εξέταση αντικείμενο πήρε αυτή τη συγκεκριμένη τροχιά; Γιατί εξερράγη, άνετα σε τόσο απομακρυσμένο μέρος; Το γεγονός ότι εξερράγη στον αέρα δεν αφήνει περιθώρια για την συλλογή αποδεικτικών στοιχείων.

Πώς εξηγείτε ότι δημιουργείται μια εντελώς κάθετη στήλη καπνού, που θα έδειχνε μια είσοδο από τη δεξιά πλευρά της ατμόσφαιρας;
Σε αυτό το γεγονός προστίθενται άλλα ανεξήγητα γεγονότα, όπως αυτό που συνέβη στο Puno του Περού, όπου παρατηρήθηκε ένα παράξενο αντικείμενο από τον ουρανό το οποίο εξαφανίστηκε δευτερόλεπτα μετά την επαφή με την επιφάνεια.
Κι αν κάποιος, οποιοσδήποτε, αφενός πυροδότησε το υπό εξέταση αντικείμενο στον αέρα ώστε, αφενός να μην συντριβεί στο έδαφος ή τη θάλασσα και προκαλέσει υλικές ζημιές και θανάτους, αφετέρου για να αποφευχθεί η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για αυτό που εξερράγη;

Συμβαίνει ένας διαστημικός πόλεμος στη Γη;
Όπως αναφέρθηκε, είναι γνωστή σε αρκετά μεγάλο πληθυσμό η θεωρία συνωμοσίας ότι ένας σιωπηλός πόλεμος λαμβάνει χώρα στο διάστημα – αν και τα επίσημα μέσα αρνούνται ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας, όμως, δεν το βάζουν κάτω και την επικαιροποιούν υποστηρίζοντας την πολύ μεγάλη, γι’ αυτούς, πιθανότητα ότι η μάχη αυτή να “κινείται” και αυτή τη στιγμή είναι πολύ κοντά στη Γη.
Σε αυτή την περίπτωση, θα μιλούσαμε για την ύπαρξη εξωγήινων προσεγγίσεων σκαφών στον κόσμο μας, που δεν θα ήταν πλέον περιστασιακή. Μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με την πιθανότητα ότι αυτές οι παράξενες εκρήξεις αυξάνονται εκθετικά. Αυτό θα σήμαινε ότι περισσότερα εξωγήινα σκάφη θα μπορούσαν να πέσουν στον πλανήτη μέσα στα επόμενα χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε, όπως ήδη αναφέρθηκε επανειλημμένα, ότι το αεροδιαστημικό πρόγραμμα, γνωστό ως Solar Warden, εξειδικεύεται ειδικά στην επιτήρηση του ηλιακού μας συστήματος.
Είναι επίσης πιθανό ότι ένα πλοίο διαστημικής άμυνας είχε εισέλθει στην ατμόσφαιρα της Γης και εξερράγη εξαιτίας ενός σφάλματος. Ή από την άλλη πλευρά, έχοντας πληγεί από κάποιο εξωγήινο όπλο που το διέλυσε πριν την είσοδό του στη Γη.

Άραγε, μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά στην πραγματικότητα; Μπορεί να συμβαίνει πραγματικά κάτι έξω που όλα τα μέσα εδώ στην Γη το συγκαλύπτουν για άγνωστους λόγους. Ή μήπως υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη φαντασία σε όλους αυτούς τους ισχυρισμούς; Όπως και να έχει το θέμα για τους λάτρεις τέτοιου είδους μυστηρίων το θέμα είναι αρκετά συναρπαστικό ενώ παράλληλα ακονίζει το μυαλό μας για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.
Εξάλλου δεν μπορεί να είναι τυχαίες και κάποιες προετοιμασίες εδώ στη Γη, όπως ότι η Γαλλία τοποθετεί ένοπλους δορυφόρους στο διάστημα για αμυντικούς λόγους, όπως λέει. Ή ακόμα οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ από το 2018 για την δημιουργία ενός έκτου κλάδου των ενόπλων δυνάμεων, στο Διάστημα, αλλά και την επιμονή του γερουσιαστή Ted Cruz σχετικά με τη δημιουργία μίας Διαστημικής Δύναμης (Space Force) για να αντιμετωπίσει κάποιους “Πειρατές του Διαστήματος”, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει, όμως, χωρίς να αναφέρει ποιοι είναι αυτοί.

Ποια είναι η γνώμη σας για όλα αυτά; Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο:



Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
NAVE ÁLIEN EXPLOTA EN LA ATMÓSFERA TERRESTRE
                     
Από το diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου