Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Ίσως, μία αληθινή μάχη με εξωγήινο σκάφος

Στις εβδομάδες που ακολούθησαν της επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, πολλοί Αμερικανοί πίστευαν ότι οι εχθρικές επιδρομές στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες ήταν κάτι που ερχόταν. Στις 4 Δεκεμβρίου 1941 αβάσιμες αναφορές για εισβολή αεροσκαφών είχε προκαλέσει πανικό στη Νέα Υόρκη. Στη δυτική Ακτή άπειροι πιλότοι και άνδρες στα ραντάρ, είχαν εντοπίσει κούτσουρα ακόμη και φάλαινες μπερδεύοντάς τα με
ιαπωνικά πολεμικά πλοία και υποβρύχια.
Η ένταση ήταν στο υψηλότερο σημείο της και αυξήθηκε κι άλλο από τότε που προειδοποίησε ο Γραμματέας Πολέμου των ΗΠΑ Henry L. Stimson ότι αμερικανικές πόλεις πρέπει να είναι έτοιμες να δεχτούν περιστασιακά χτυπήματα από εχθρικές δυνάμεις.

Υπό αυτό το κλίμα ένα σπάνιο φαινόμενο έγινε στα χρονικά των UFO με μία διάσημη υπόθεση με ΑΤΙΑ που υπάρχει στρατιωτική εμπλοκή και συνοδεύεται από πραγματικές φωτογραφικές αποδείξεις. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα πάνω από την περιοχή του Λος Άντζελες στις 25 Φεβρουαρίου 1942. Οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής άρχισαν να ηχούν καθώς αεροπορικά όπλα και προβολείς άρχισαν να χτενίζουν τους ουρανούς πάνω από το Λος Άντζελες. Τι συνέβαινε;
Κυνηγούσαν φημολογούμενα εχθρικά αεροσκάφη αλλά κανένα δεν εντοπίστηκε ή καταρρίφθηκε. Το περιστατικό καλύφθηκε εκτενώς από τον τοπικό και Εθνικό τύπο αλλά κανείς δεν μπορούσε να δώσει μία ικανοποιητική εξήγηση για το τι προκάλεσε το συναγερμό. Οι ουφολόγοι εικάζουν εδώ και χρόνια ότι τα όπλα δεν πυροβόλησαν ανύπαρκτα εχθρικά αεροσκάφη, αλλά εξωγήινα διαστημόπλοια. Πρόκειται για μία θεωρία που έδωσε την έμπνευση για τη “Μάχη του Λος Άντζελες”, στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ που ήταν, επίσης, βασισμένη στο γεγονός.

Λόγο του καλά οργανωμένου συστήματος συναγερμού, όλο το νότιο τμήμα της Καλιφόρνια έψαχνε στο νυχτερινό ουρανό να δει την εισβολή και αυτό που είδαν ήταν το γιγάντιο ΑΤΙΑ. Μία παρόμοια σκηνή θα επαναληφθεί αργότερα στο Norwood του Οχάιο. Οι ακτίνες φωτός από τους προβολείς άρχισαν να συνοδεύονται από αντιαεροπορικά πυρά του πυροβολικού, με στόχο την κατάρριψη του ΑΤΙΑ. Το γιγαντιαίο ΑΤΙΑ δεχόταν το ένα χτύπημα μετά το άλλο αλλά χωρίς να παθαίνει καμιά απολύτως ζημιά.
Το 307ο Τάγμα Πυροβολικού έκανε τεράστιες προσπάθειες να καταρρίψει το γιγάντιο ΑΤΙΑ, χωρίς καμία επιτυχία. Πυρά ακούγονταν όλη τη νύχτα από διάφορα μέρη. Πολλοί τραυματίστηκαν ενώ υπήρχαν ακόμη και χαμοί από πτώση άγνωστων αντικειμένων.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες και αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το αντικείμενο σαν ένα τεράστιο μαγικό φανάρι. Καθώς το γιγάντιο ΑΤΙΑ μετακινούνταν σε πιο φωτισμένες περιοχές άρχισε να φαίνεται ακόμα πιο καθαρά. Κινήθηκε πάνω από το Culver City και σύντομα κινήθηκε πάνω από το Long Beach, πριν εξαφανιστεί εντελώς.
Μία μαρτυρία από μία γυναίκα στην περιοχή αναφέρει: “Ήταν κάτι τεράστιο και αιωρούνταν δεξιά πάνω από το σπίτι μου. Ποτέ δεν είχα δει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου” είπε. “Αιωρούνταν στον ουρανό, χωρίς να κάνει καμία κίνηση καθόλου. Είχε ένα υπέροχο ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα και ήταν ό,τι πιο όμορφο πράγμα έχω δει ποτέ μου. Μπορούσα να το δω τέλεια επειδή ήταν πολύ κοντά και ήταν πραγματικά τεράστιο”.

Όλα αυτά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν όντως η ανθρωπότητα εκείνο το βράδυ δέχτηκε επίθεση ή εισβολή, για να μιλήσουμε πιο σωστά, από ένα εξωγήινο σκάφος. Αποφασίσαμε να εξετάσουμε τη μάχη του Λος Άντζελες λίγο περισσότερο και όντως βρήκαμε κάποια συναρπαστικά κομμάτια πληροφοριών που, ίσως, δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.
Ενώ δεν υπάρχει καμία πειστική απόδειξη ότι οι Ιάπωνες ή οποιοσδήποτε άλλος επιτέθηκε στο Λος Άντζελες, στις 25 Φεβρουαρίου 1942, μόλις δύο ημέρες νωρίτερα ένα Ιαπωνικό υποβρύχιο που περιφέρεται στα νερά, στα ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια, έριξε αρκετά βλήματα σε στόχους στην περιοχή προκαλώντας, όμως, ελάχιστη ζημιά αλλά, ξεκινώντας τον τρόμο της εισβολής που ακολούθησε.
Ο πανικός στο Λος Άντζελες εκδηλώθηκε όταν ένας αριθμός μαρτύρων φέρεται να είναι είδε ένα μεγάλο στρογγυλό αντικείμενο στους ουρανούς πάνω από Calvel City και τη Santa Monica. Το αντικείμενο δεχόταν επίθεση με περισσότερα από 1400 βλήματα το λεπτό, από τα πυροβόλα όπλα των αντιαεροπορικών, χωρίς ορατό αποτέλεσμα, μέχρι που παρασύρθηκε χαλαρά νότια προς το Long Beach και εξαφανίστηκε.

Από το φως των εκρήξεων και το θόρυβο, νόμιζες πως ήταν γιορτή όπως την 4η Ιουλίου των Αμερικανών. Οι περισσότερες εκθέσεις περιγράφουν κάτι αρκετά λαμπρό και πορτοκαλί. Ίσως το συγκλονιστικότερο όμως όλων είναι ότι εκείνο το βράδυ υπήρξαν απώλειες. Η μάχη του Λος Άντζελες στην πραγματικότητα κόστισε ζωές. Τρεις πολίτες χάθηκαν άμεσα από φιλικά πυρά, ενώ άλλοι τρεις υπέστησαν καρδιακές προσβολές κατά τη διάρκεια της πολιορκίας. Ορισμένα κτίρια υπέστησαν επίσης ζημιές από τα αντιαεροπορικά όπλα. Λίγο μετά το συναγερμό η κερδοσκοπία έτρεξε ανεξέλεγκτη ως προς την αιτία του συμβάντος.
Μερικοί άνθρωποι πρότειναν ότι οι Ιάπωνες απογειώνουν αεροπλάνα από μια μυστική βάση στο Μεξικό. Άλλοι θεώρησαν ότι είχαν αναπτύξει ένα υποβρύχιο ικανό να μεταφέρει αεροσκάφη. Προτάθηκε, μάλιστα, ότι το γεγονός είχε πραγματοποιηθεί προκειμένου να πειστούν οι αμυντικές εταιρίες που βρίσκονται κοντά στην ακτή να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους στην ενδοχώρα.

Και, ενώ η δυτική διοίκηση Άμυνας του Στρατού στο Σαν Φρανσίσκο αρχικά απέδωσε το περιστατικό σε άγνωστο αεροπλάνο πάνω από τη νότια Καλιφόρνια, ο Γραμματέας του Ναυτικού είπε ότι το γεγονός ήταν το αποτέλεσμα της ανησυχίας που ξέσπασε την υστερία και το σήμα για λανθασμένο συναγερμό.
Τι προκάλεσε την ανταλλαγή πυροβολισμών πάνω από το Λος Άντζελες; Ο Ιαπωνικός στρατός ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πετάξει ποτέ αεροσκάφη πάνω από την πόλη κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου παρέχοντας τροφή για μία σειρά από παράξενες θεωρίες που αφορούν κυβερνητικές συνωμοσίες και επισκέψεις από ιπτάμενους δίσκους και εξωγήινους.

Το 1983, το Γραφείο Ιστορίας της Πολεμικής Αεροπορίας περιέγραψε τα γεγονότα της αεροπορικής επιδρομής του Λος Άντζελες και σημείωσε ότι μετεωρολογικά μπαλόνια είχαν απελευθερωθεί πριν από το συμβάν για να βοηθήσουν να καθορίσουν τις συνθήκες του ανέμου. Τα φώτα και το ασημί χρώμα τους θα μπορούσαν να ήταν αυτό που πυροδότησε για πρώτη φορά τις ανησυχίες. Μόλις άρχισαν οι πυροβολισμοί, ο αποπροσανατολιστικός συνδυασμός των προβολέων, του καπνού και των αντιαεροπορικών, θα μπορούσε να οδηγήσει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι πυροβολούσαν σε εχθρικά αεροπλάνα παρόλο που κανένα δεν βρισκόταν πραγματικά παρόν, σύμφωνα με εκείνους.
Αν και πολλοί μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν έναν ενιαίο μεγάλο άγνωστο αντικείμενο πάνω από το LA, αρκετοί άλλοι ανέφεραν, επίσης, σμήνη από 25 έως 200 αεροπλάνα πάνω από την περιοχή. Αλλά ούτε μία βόμβα δεν έπεσε, ούτε ένα μαχητικό δεν έπεσε. Το ίδιο το στρογγυλό αντικείμενο δεν εθεάθη ποτέ ξανά.
Παρά την επίσημη εξήγηση, καμία πραγματική απάντηση για το τι ή ποιος ξεκίνησε τη μάχη του Λος Άντζελες, δεν έχει βρεθεί ποτέ. Το παράξενο είναι ότι κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης εξέδωσαν αντιφατικές εκθέσεις σχετικά με αυτό που αργότερα έγινε γνωστό ως η Μάχη του Los Angeles.

Ο Γραμματέας του Ναυτικού, Φρανκ Νοξ, απέρριψε την ανταλλαγή πυρών ως ψευδή συναγερμό που προκλήθηκε από λάθος, αλλά ο Γραμματέας Πολέμου Henry L. Stimson, ήρθε σε αντίθεση, σε σχέση με τα λεγόμενα του Νοξ, λέγοντας ότι τουλάχιστον 15 αεροπλάνα είχαν εισβάλει στην πόλη. Προώθησε ακόμα και την προκλητική θεωρία ότι τα μαχητικά φαντάσματα θα μπορούσαν να ήταν εμπορικά αεροσκάφη τα οποία κατευθύνονταν από εχθρικούς πράκτορες ελπίζοντας να σκορπίσουν το φόβο στο κοινό.
Αργότερα αναίρεσε τους ισχυρισμούς του, αλλά υπήρχε ακόμα το θέμα των χιλιάδων στρατιωτικών και πολιτών που ισχυρίστηκαν ότι είδαν αεροσκάφη στους ουρανούς πάνω από το Λος Άντζελες. Σύμφωνα με ένα σημαντικό άρθρο των New York Times, ορισμένοι μάρτυρες είχαν εντοπίσει ένα μεγάλο αιωρούμενα αντικείμενο που έμοιαζε με μπαλόνι. Ενώ άλλοι είχαν εντοπίσει αρκετές δεκάδες τέτοια. Όσο περισσότερο μελετάται το περιστατικό που συνέβη νωρίς το πρωί της 25ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή του Λος Άντζελες, τόσο πιο απίστευτο γίνεται.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι είδαν άγνωστα αντικείμενα εκείνο το βράδυ. Υπάρχει μία πολύ μικρή πιθανότητα ότι ένα ιαπωνικό υποβρύχιο θα μπορούσε να απελευθερώσει ένα υδροπλάνο πάνω από το LA. Αλλά η αλήθεια πίσω από την Μάχη του Λος Άντζελες οφείλεται πιθανότατα σε μία ανθρώπινη αστοχία, παρά σε οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, τα αρχεία είναι τόσο μπερδεμένα που η αληθινή ιστορία της μεγάλης αεροπορικής επιδρομής θα είναι για πάντα τροφή για όσους έχουν συνωμοτικά μυαλά.

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο από το κανάλι Lab of Datum του YouTube στο οποίο ανήκει και το κείμενο που μόλις διαβάσατε, με πλούσιο οπτικό υλικό:



Ισως μία αληθινή μάχη με εξωγήινο σκάφος
                     

κείμενο Lab of Datum
Image by TenebrisCilva from Pixabay
Από το diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου