Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Άνθρωποι εξαφανίζονται όταν Πύλες ανοίγουν ξαφνικά, μπροστά τους - ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Alexis και ο Paul κάνουν έναν περίπατο λίγο έξω από την πόλη στο Εθνικό Πάρκο, το οποίο έχει την φήμη εξαφάνισης ανθρώπων, κατά το παρελθόν. Δεν προχωρούν πολύ στο εσωτερικό. Κάποια στιγμή πλησιάζουν σε δύο ξεχωριστούς κορμούς ψηλών δέντρων με απόσταση τεσσάρων μέτρων μεταξύ τους, ενώ τα κλαδιά τους ενώνονται και σχηματίζουν σαν αψίδα μεταξύ τους.
Ο Πολ ανοίγει τα χέρια του
λέγοντας στην Αλέξις, πως εκεί είναι ένα φοβερό σημείο για να καθίσουν. Τότε, το αριστερό του χέρι ακούμπησε κάτι που δεν φαινόταν. Του φάνηκε πως άγγιξε κάτι που θύμιζε ιστό αράχνης. Τρόμαξε και τράβηξε το χέρι του αμέσως. Η Αλέξις πίστεψε πως την πείραζε, πως της έκανε πλάκα. Εκείνος επέμενε και προσπάθησε διστακτικά να εντοπίσει το σημείο, στον άδειο αέρα. Εκείνη, γελώντας του λέει “Κόψε τις μ@λ@κίες. Να, δεν υπάρχει τίποτα!” κι αμέσως, ασυναίσθητα πήγε και στάθηκε στο ίδιο περίπου σημείο και μόλις έκανε ένα βήμα, εξαφανίστηκε.
Μερικές μέρες αργότερα, η ίδια κοπέλα, η Αλέξις, είχε βρεθεί σε μία άλλη ήπειρο, χωρίς να ξέρει πως βρέθηκε εκεί, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τίποτα, χωρίς να την έχει απαγάγει κάποιος, χωρίς να έχει πάρει κάποιο μεταφορικό μέρος, χωρίς κάποιος να την έχει οδηγήσει εκεί. Αυτοί που την βρήκαν, την πήγαν στην αστυνομία.

Τίποτα από αυτά που τους είπε δεν έπεισε την αστυνομία. Αντίθετα, πίστεψαν πως είχαν να κάνουν με μία τρελή. Όταν ειδικοί γιατροί άρχισαν να την εξετάζουν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά, αλλά δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι ήταν αυτό, αφού η Αλέξις φαινόταν και ήταν σωματικά και ψυχικά υγιής.

ΠΗΓΗ
Από το periergaa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου