Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Ο ιος θα φερει το παγκοσμιο κραχ και τα παρελκομενα του ; Η ο ιος θα δικαιολογησει το αναποφευκτο παγκοσμιο κραχ και τα παρελκομενα του ..;;

Κοιτα οταν εισαι στο τιμονι ενος μεγαλου πλοιου και αυτο πηγαινει στα βραχια εδω και καιρο απο λαθη της εταιριας τοτε πρεπει να βρεις αμεσα μια καλη δικιαολογια που τα εχεις κανει τοσο μα τοσο σκατα !..

Δεν ειναι νομιζω παραξενο το παραπανω που σου ειπα , ειναι μια πολυ βασιμη περιπτωση αυτο να το ζεις ΤΩΡΑ !
Αλλιως να σου πουνε
συγνωμη φιλε παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες σου τοσα χρονια τελικα πτωχευσαμε αλλιως να σου πουνε μας πτωχευσε ενας ιος παρα τα οσα σωστα καναμε !…
Η πρωτη περιπτωση βγαζει μαγκες αυτους που χρονια φωναζουν ρε τι κανετε; Η δευτερη περιπτωση βγαζει μαγκες τους καλοκαθουμενους στις ιδιες καρεκλες εδω και χρονια εν μονιμη κληρονομια κοκ κοκ κοκ…!

Αν βαλεις κατω τωρα και την μεγαλη τριπλα της νεας ταξης πραγματων που θελει να αλλαξει ο μανολιος να βαλει τα ρουχα του αλλιως ..δηλαδη η παλαια και παντα ιδια ταξη που θα το παιξει νεα ταξη για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα ..καταλαβαινεις τις οποιες προσπαθειες γινονται σημερα να φανουν καποιοι ηρωες (οι ιδιοι δηλαδη) και καποιοι κακοι και αντε βρες εσυ την ακρη που ειναι ποιος και ποιος θα τιμωρηθει κοκ κοκ…δεν συνεχιζω δεν θελω να γραψω χιουμοριστικο αρθρο !..
Αρα οπως και να το δεις ο ΙΟΣ εχει ερθει την καταλληλη στιγμη σαν το καλυτερο δωρο για την εξουσια …ειναι αυτος που πρεπει να ειναι στην στιγμη που πρεπει να ειναι ..!

Τι εχουμε πει εδω και καιρο αν θες να βρεις ποιος εκανε το εγκλημα ψαξε που ειναι το χρημα..ποιος επωφελειτε…!
Δεν ειναι δυσκολο αδερφε να καταλαβεις οτι ο ΙΟς συμφερει την Ελιτ ..! Τα παρελκομενα του το ιδιο…!
Θα κατσει κατω καποιος που τωρα μπηκε στην εναλλακτικη πληροφορηση και θα πει ..μας θα χασουν δις ..αρα σημαινει οτι στο μαθημα τι ειναι το χρημα εχει μεινει μεταξεταστεος !… Θα πει αλλος μα πως θα αλαλξουν χερια δυναμεις εξουσιες κοκ… δεν εχει δει το μαθημα περι μοιρασματος της γης σε αλλο επιπεδο οικομιας και ποντων …και δεν εχει απαντησει την ερωτηση ποσο κοστιζει ολοκληρη η γη με 500.000 σκλαβους πανω της ..!

Εν πασει ειναι κουραστικο να λεω τα ιδια και τα ιδια … εδω ενα πρεπει να καταλαβεις ..αυτος ο ιος ..υπαρχει δεν υπαρχει … βολευει μονο το συστημα ελεγχου σου !
Εσυ εισαι με λιγοτερες ελευθεριες ..μπορει και απο το τιποτα απολυτως απο το απολυτο ψεμα , αυτοι συνεχιζουν τα παγκοσμια σχεδια τους και αποσυμφορισμο του κοπαδιου … τιποτα δεν εχει αλλαξει λοιπον ..!



Επι της ευκαιριας για να παρεις μια αλλη εικονα απο τα νουμερα που σου δινουν … δες εδω εναν πινακα με τους παγκοσμιους θανατους απο ολες τις αιτιες … θα καταλαβεις απο τα νουμερα … world death totals
Ο ΙΟς ειναι μια παγκοσμια ευκαιρια , το εχουν πει ηδη αρκετοι απο το συστημα τους …εσυ απλα πρεπει να αποκωδικοποιησεις την φραση σωστα ..! Για ποιους ειναι ευκαιρια ;..

Stranger…
Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου