Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Cyberhouse: Σπίτι - πυρηνικό καταφύγιο εμπνευσμένο από το Cybertruck της Tesla

© Φωτογραφία : YouTube/Архитектурная мастерская "Modern House"

Το νέο ηλεκτρικό φορτηγάκι του Έλον Μασκ, Cybertruck, παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβρη από τον ίδιο τον επικεφαλής της Tesla. Άραγε, τι είδους σπίτι θα πρέπει να έχει ένας περήφανος ιδιοκτήτης του Cybertruck; Ρώσοι αρχιτέκτονες έχουν την απάντηση.
Συγκεκριμένα, αρχιτέκτονες από την Αγία Πετρούπολη βασίστηκαν στον ασυνήθιστο σχεδιασμό του Cybertruck και δημιούργησαν τη
δική τους πρόταση για το ιδανικό σπίτι-πυρηνικό καταφύγιο, το Cyberhouse.
Ειδικότερα, στο βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως το φουτουριστικό αυτό οίκημα μπορεί να προσφέρει άνετη διαβίωση σε 6-7 ανθρώπους.
Στη μέση του Cyberhouse φιγουράρει μια τεράστια πόρτα για την είσοδο του ηλεκτρικού φορτηγού της Tesla, Cybertruck, το οποίο στη συνέχεια θα κατεβαίνει στο υπόγειο διαμέσου ενός ειδικού ασανσέρ.
                     

Το Cyberhouse πρόκειται για ένα αυτόνομο καταφύγιο πολλαπλών επιπέδων από ενισχυμένο σκυρόδεμα και υπερανθεκτικό ατσάλι, που θα είναι σε θέση να ελαχιστοποιούν τις μηχανικές και ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος.



Τα θωρακισμένα παράθυρα, τα μεταλλικά παντζούρια και πόρτες θα εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια των ενοίκων του Cyberhouse από ακραίες συνθήκες λόγω της κλιματικής αλλαγής ή ακόμη και σε περίπτωση πυρηνικής απειλής.
                    
Πηγή: sputniknews.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.
Από το stergiog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου