Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Michael Tellinger: Αρχαία προηγμένη τεχνολογία που η σημερινή επιστήμη δεν μπορεί να κατανοήσει

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ερωτήσεις σχετικά με τα περίεργα αντικείμενα και την τεχνολογία από το μακρινό παρελθόν ψάχνουν συνεχώς απαντήσεις. Πολλές θεωρίες και υποθέσεις κυκλοφορούν, αλλά ακόμα η σύγχρονη επιστήμη εξακολουθεί να μην μπορεί να τα κατανοήσει. Αλλά απαντήσεις έχουν βρεθεί.
Οι ερωτήσεις που έχουν προκύψει αιώνες τώρα, αλλά ειδικότερα στην εποχή μας, πρόκειται να απαντηθούν. Αυτό υπόσχεται ο Michael Tellinger, στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.
Τώρα, είναι δυνατόν να φτάσουμε στο μυαλό των
αρχαίων προγόνων μας για να ανακαλύψουμε ένα σκοπό μεγαλύτερο από αυτό που θα περίμενε κανείς. Η επιστήμη ίσως δεν μπορεί, ακριβώς επειδή δεν προσπαθεί να «μπει» στο σκεπτικό των αρχαίων.

Ωστόσο, ένα πράγμα που αρκετοί κύκλοι έχουν αρχίσει να παραδέχονται και βέβαια, τώρα γίνεται σταδιακά ευρέως αποδεκτό, είναι πως εκείνοι ήταν πολύ πιο τεχνολογικά προηγμένοι από ό,τι εμείς σήμερα και, σίγουρα, ήταν πολύ πιο έξυπνοι από αυτό που μας διδάσκουν στα σχολεία και τα πανεπιστήμια.
Μπορεί η τεχνολογία τους, τότε, να φαίνεται πως δεν ήταν σαν την σημερινή, με αεροπλάνα, κινητά, κλπ, αλλά υπάρχουν πολλά, ανώτερης τεχνολογίας που ξεπερνούν την σύγχρονη, φτιαγμένα από πέτρα και άλλα υλικά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά



Michael Tellinger Advanced Technology Of The Past That Science Still Can’t Explain
                  
Από το diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου