Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ναυσίνοος: Τα ελληνικά «Χ FILEΣ»

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου είχε παρουσιαστεί μια ομάδα φωτογραφιών στον ιστοχώρο του Ναυσίνοου για μια σειρά παράδοξων φαινομένων τα οποία δεν μπορούμε με ασφάλεια να ορίσουμε ή να εξηγήσουμε με επιστημονικό τρόπο γι’ αυτό τα εντάξαμε στα ανεξήγητα φαινόμενα με τον γενικό τίτλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ X-FILEΣ.
Το υλικό αυτό κατά την πλειοψηφία του μας το έχουν στείλει από όλη την Ελλάδα
φίλοι του Ναυσίνοου.
Το υλικό έχει περάσει εργαστηριακή ανάλυση για να αποδειχθεί η αυθεντικότητά του και έχουν επιλεγεί από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχουμε λάβει, ένα μέρος που θεωρούμε πολύ σημαντικό για αυτήν την παρουσίαση.

Αυτή η εργασία είχε παρουσιαστεί στην εκπομπή του Β. Μπαντίδη στο Astra TV Κώδικας Μυστηρίων αλλά για κάποιους λόγους κατέβηκε από το YouTube μετά από 40.000 προβολές την πρώτη εβδομάδα!
Εμείς βέβαια έχουμε κρατήσει ολόκληρη την παρουσίαση και συζήτηση που έγινε σε εκείνη την εκπομπή και σε λίγες μέρες θα σας παρουσιάσουμε μία νέα εκδοχή αυτής της εκπομπής η οποία είναι διανθισμένη με αυθεντικό και ακυκλοφόρητο υλικό που δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ ως τώρα.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας στέλνει υλικό το οποίο θα εντάξουμε σε άλλο επεισόδιο της εκπομπής μελλοντικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση nausinous@yahoo.com – Να είστε όλοι καλά.



ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X FILEΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Α’ – ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Χ – FILEΣ
                    
Από το diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου