Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Rick : Η ψηφιακή αυτή φυλακή θα χτιστεί μέσα από την ανασφάλεια, την εγκληματικότητα, την φτώχεια, την εξαθλίωση…..τα μνημόνια και την λιτότητα…

Μπορεί Να Είναι Όλοι Μέσα Στο Κόλπο…;

Δημάδη όλο το προηγούμενο διάστημα στην Ελλάδα(και όχι μόνο)να έχουμε μια σκυταλοδρομία εξουσίας, από 4ετια σε 4ετια ή 2ετία… που τερματίζει στην 7ετια της …Ιερουσαλήμ και με έπαθλο την… ψηφιακή διακυβέρνηση;
Σκέψου ότι μια κυβέρνηση δείχνει ανοχή στην τρομοκρατία…στους αναρχ. στο Ρουβiκ…..στην εποχή του Αλέξη κατασκευάστηκε η οργάνωση αυτή του Ρουβiκ.
Και μοιάζει η παραμονή στην εξουσία του Αλέξη να ήταν το
κρίσιμο βήμα για την χώρα, ώστε να επιταχύνουν την εφαρμογή της ψηφιακής εποχής.
Η ψηφιακή αυτή φυλακή θα χτιστεί μέσα από την ανασφάλεια, την εγκληματικότητα, την φτώχεια, την εξαθλίωση…..τα μνημόνια και την λιτότητα…

Μήπως τα βλέπουμε εκεί έξω;;;;;;;;
Μια ημέρα μετά τις εκλογές είπαμε:
«Και δεν χρειάζεται να είναι στην εξουσία(ο Αλέξης), ίσως να μην χρειαζόταν να είναι στην εξουσία, γιατί όλο το διάστημα της παραμονής του σε αυτήν, έγινε όλη η σκοτεινή προεργασία που έχει εξασφαλίσει γεγονότα και εξελίξεις στο μέλλον.» Και Ποιος Δεν Θα Ήθελε…
Η σκοτεινή προεργασία σε μέρη όπως τα Εξάρχεια έχει γίνει. Και έχουν γίνει Εξάρχεια πολλά μέρη που ακόμη δεν τα ξέρουμε.
Αυτή η προεργασία θα παραδώσει γόνιμο έδαφος στην…………Κάρτα του πολίτη.!

Ναι ξέρουμε για την Κάρτα αλλά πήγαινε από την πρώτη μέρα της νέας κυβέρνησης και δες τις προτεραιότητες της μέχρι σήμερα.
Βλέπεις την χρονική ακολουθία στην μπλε ατζέντα;
Βλέπεις επίσης την αλλαγή σκυτάλης και την συνεργασία του πολιτικού σκηνικού με το σκοτάδι;
Ότι κάθε κυβέρνηση από όταν μπήκαμε στα μνημόνια μας οδηγεί σταθερά, ύπουλα και αθόρυβα στην ψηφιακή διακυβέρνηση και στην…7ετία; (7 είναι και τα….τρίγωνα στο σήμα της ΝΔ)
Βλέπουμε ότι τα αφεντικά του Αλέξη ποτέ δεν έφυγαν και ότι η ελπίδα στην κάλπη είναι κάλπικη από την στιγμή που ο μέσος κάτοικος του πλανήτη δεν αλλάζει νοοτροπία και προτεραιότητες;

Όταν είπα ότι η ελπίδα δεν είναι στην κάλπη, ούτε στην αυτοδυναμία τότε πολλοί ξίνισαν, δεν τους άρεσε… ούτε εμένα, γιατί μια τέτοια κατάσταση επηρεάζει και εμένα και την οικογένεια μου… όμως έλεγα την αλήθεια και ήθελα πάρα πολύ να έκανα λάθος.
Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, πιάνω τον παλμό της κοινωνίας, μέσα από τα δικά τους προγράμματα τον μετράω(αν μπορώ εγώ φαντάσου αυτοί που τα έστησαν) και ξέρεις, δεν ήμουνα μόνο εγώ που το πίστευα, υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν εξαπατήθηκε από τον κ.Μητσοτάκη.
Αυτοί πιστεύω θα δείξουν επιείκεια έξω από την Βουλή.
Όσοι εξαπατήθηκαν… δεν ξέρω…!

Αυτό που ανακοινώθηκε σήμερα, η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει κατευθείαν στην κάρτα του πολίτη, είναι το τέντωμα της σφεντόνας…είναι η βουτιά από ψηλότερα.
Δυστυχώς δεν κάνω λάθος, ούτε εμένα μου αρέσει αλλά θα πρέπει από εδώ και πέρα να εξασφαλίσουν τις συνθήκες εφαρμογής της κάρτας του Πολίτη και είπαμε πιο πάνω ποιες είναι..πολεμικοί εκβιασμοί, ανασφάλεια, οικονομική ασφυξία, εγκληματικότητα κλπ.
Δεν ξέρω αν προχωρήσουν σε αυτή την τριπλά άμεσα, πάντως οι προθέσεις φάνηκαν και έτσι εξηγείται η μανία την επομένη των εκλογών να μπουν σε… άβατα, την ώρα μάλιστα που η χώρα είναι σε εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία!!

Οπότε δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης η εισβολή, αλλά παραδόθηκε από ξένα κέντρα παράγραφος μαύρης ατζέντας και όπως ήταν και πολλές απο τις επιλογές του Αλέξη.
Και αυτό γιατί μια δράση θα έχει αντίδραση, και αυτά τα κέντρα γυρεύουν πολυχρωμες αντιδράσεις που θα φιλοξενήσουν το χάος στους χρόνους που πρέπει.
Ίσως λοιπόν να το είχαν κάποιοι απορία…. Μα το πρώτο μέλημα του Χρυς. είναι να μπει εκεί;;;
Τι τον έπιασε να τα καθαρίσει τώρα, μετά από 40 χρόνια;

Σήμερα φάνηκε τι τον έπιασε.
Και….όσοι μείνουν πίσω να φωνάζουν για την ψηφιακή φυλακή και τους τρόπους που μας οδηγούν προς τα εκεί, θα είναι ..τρομοκράτες.
Ναι!

Δεν είμαι βέβαιος ότι θα φτάσουμε εκεί, αλλά όσοι αντιδρούμε στη δυστοπικη εποχή που πάνε να επιβάλουν δια μέσου της τεχνολογίας, θα είμαστε ξένο σώμα και επικίνδυνοι για την σκέψη του… άλλου ..φυσικά και για την ψηφιακή διακυβέρνηση και ευγενικά θα μας πουν: Σας παρακαλώ, περάστε έξω από την ψηφιακή κοινωνία και τις παροχές της αν δεν παραλάβετε ταυτότητα και κάρτα.
Γιατί δεν είναι μόνο η κάρτα του πολίτη, είναι και η νέα …ταυτότητα
Και τότε πως θα ζήσεις;
Αλλά όπως μας λένε οι γέροντες, δεν θα φτάσουμε εκεί και αυτή η πληροφορία κληρονομιά των προφητειών, προφανώς είναι για να προετοιμαστούμε και όχι για να εφησυχάζουμε μπροστά σε μια.. αυτοδυναμία.



Οι φάκες που στήθηκαν είναι και θα είναι πολλές και ήδη η κοινή γνώμη έχει πιαστεί από χέρια και πόδια σε μερικές, φάνηκε δυστυχώς με κάθε επισημότητα στις τελευταίες εκλογές στις 7/7.
Η σημερινή ανακοίνωση για την Κάρτα του πολίτη, μας θυμίζει τα λόγια του Αγίου Παΐσιου χρόνια πριν και πιο επίκαιρα δεν γίνεται.
Μπορεί να είναι όλοι μέσα στο κόλπο της ψηφιακής εποχής;
Και μπορεί..
Και είναι..
Rick
minitrue.gr
Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου