Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

151 ΑΤΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Η εξουσία τρέμει τους πολλούς. Ο τρόμος της παράγει περισσότερο άδικο απ' όσο ήδη έχει πράξει σε βάρος της πλειονότητας
Eπειδή έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε, θα γράψω σε πρώτο πρόσωπο τι είδα και τι άκουσα ο ίδιος στον άθλιο χορό που άνοιξε το κράτος εναντίον της συντριπτικής πλειονότητας του λαού που υπερασπίζεται το έθνος των Ελλήνων, τα ιστορικά κεκτημένα του, που προέκυψαν έπειτα από
πολυαίμακτους αγώνες, αλλά και την αξιοπρέπειά του.
1. Το συλλαλητήριο ήταν, σε πλήθος, υπερδιπλάσιο σε σχέση με το περσινό. Ο παλμός δε του κόσμου αλλά και ο αχός της οργής του ήταν πολύ πιο έντονο και οξείς συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη μαζική κινητοποίηση έχει γίνει στην ελληνική πρωτεύουσα.

2. Ο βασιλεύς Αλέξανδρος Φιλίππου ο Μακεδών παραμένει αδιαμφισβήτητα πρώτος στις συνειδήσεις των Ελλήνων. Είναι ακόμα πρότυπο, ζει στις καρδιές των απλών ανθρώπων, η θύμησή του ορίζει τι σημαίνει άριστο, άφθαστο, αυθεντικά ελληνικό και ταυτόχρονα παγκόσμιο. Σχεδόν σε κάθε βήμα, σε κάθε πηγαδάκι κάτι άκουγες για τον Αλέξανδρο αλλά και το πόσο λείπει μια αυθεντική ελληνική ηγεσία στις μέρες μας.

3. Η πανικόβλητη ανθελληνική Αριστερά που έχει κάνει ρεσάλτο στην εξουσία αλλά και οι κολαούζοι της ύψωσαν ένα τείχος με χημικά μπροστά από τη Βουλή - όχι για να την προστατεύσουν, αλλά για να διαλύσουν το παλλαϊκό συλλαλητήριο. Η ΕΛ.ΑΣ. άρχισε τη ρίψη χημικών, χωρίς εμφανή πρόκληση και λόγο, μέσα στο πλήθος, αδιαφορώντας για τα μικρά παιδιά που κόντευαν να σκάσουν από το δηλητηριώδες νέφος, τους ασθενείς και τους ανήμπορους πρεσβύτες που κόντευαν να βγάλουν τα σωθικά τους από τον βήχα και τον εμετό.
4. Πρώτη φορά ακούστηκαν σε εθνικού χαρακτήρα συγκέντρωση τόσο δυσμενή σχόλια για την Αστυνομία. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τις εντολές της κατόρθωσε να αποκόψει τις δυνάμεις ασφαλείας από τον φυσικό σύμμαχό τους, που είναι αυτό που λέμε η «σιωπηλή πλειοψηφία».


5. Η άσκοπη επιθετικότητα της ΕΛ.ΑΣ. αύξησε εκθετικά την οργή του λαού εναντίον της αδίστακτης και αντεθνικής εξουσίας. Το άδικο θα ξεπληρωθεί στο πολλαπλάσιο.
6. Οι Ελληνες θα νικήσουν. Το πήραν απόφαση να ενωθούν και να πολεμήσουν.
Παναγιώτης Λιάκος
Από το amethystosbooks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου