Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Καμμένος: Αν η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση

Καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών με ταυτόχρονη απόσυρση και των βουλευτών των ΑΝΕΛ από την κυβερνητική πλειοψηφία προαναγγέλλει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος τόσο από το βήμα της Βουλής, όσο και στην ΚΟ του κόμματος νωρίτερα ανέφερε πως «η συμφωνία έχει πεθάνει».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας στην συνεδρίαση της ΚΟ, αποφεύγοντας ωστόσο, να το επαναλάβει στην
ομιλία του στην Ολομέλεια. Από το βήμα της Βουλής άφησε υπαινιγμούς για διαπραγματεύσεις στο σκοτάδι Κοτζιά- Ζάεφ. «Η συμφωνία Πρεσπών έχει πεθάνει κι ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ την αναιρεί, εκτός κι αν έχει κάνει κι άλλη συμφωνία κάτω από τον τραπέζι με τον Νίκο Κοτζιά», είπε.
Ο Πάνος Καμμένος απευθύνθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καλώντας τον να αφήσει τις «παληκαριές» και να δηλώσει ξεκάθαρα αν θα αποδεχθεί ή αν θα καταργήσει τη συμφωνία, «γιατί έτσι παίρνονται οι πολιτικές αποφάσεις, στα ίσια».

Από την πλευρά του, «θέατρο» καταλόγισε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι η Μακεδονία θα δοθεί επί υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. «Το ποιος θα σταματήσει τη συμφωνία θα το δείτε, όπως και το ποιος πάει στη Μέρκελ και λέει ότι θα τη στηρίξουμε αφού ψηφιστεί», απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

Τη στάση του Πάνου Καμμένου σχολίασε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.


Τον κάλεσε «να χωρίσει τα τσανάκια του με τον ΣΥΡΙΖΑ», καθώς - όπως είπε - «λέει ότι διαφωνεί αλλά το πιο τίμιο είναι να σταματήσει εδώ και τώρα τον Τσίπρα, όταν του δίνει χρόνο, γίνεσαι συνένοχος», είπε. «Κατεβείτε λαό και κάνετε δημοψήφισμα, πάτε με το ζόρι να τα παραδώσετε όλα, δρομολογούνται ευθύνες και μάλιστα, ποινικές», υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης.
Από το newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου