Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Όταν Χτύπησε ο Κεραυνός ΔΕΝ Περίμεναν Με Τίποτα να Δουν ΑΥΤΟ που Είδαν (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μέσα από μια καταιγίδα στις Ηνωμένες Πολιτείες και μπροστά στα μάτια πολλών, ένα  ATIA κυκλικού σχήματος έγινε ορατό ανάμεσα σε αστραπόβροντα.
Μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλές αναφορές, υποθέσεις και ισχυρισμοί ότι τα ιπτάμενα διαστημόπλοια από ανώτερους τεχνολογικά νοήμονες πολιτισμούς, αντλούν ενέργεια για τα ταξίδια τους μέσα από τις ενέργειες που προσφέρει η ίδια Φύση.
Μερικές από αυτές μπορεί να είναι τα
ηφαίστεια, οι αστραπές, ακόμα και οι ηλιακοί άνεμοι. Και πως αλλιώς μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η «επιμονή¨ που έχουν αυτά τα Άγνωστα Αντικείμενα να στέκονται μέσα στις καταιγίδες, όπως έχουν ήδη αρκετές καταγραφεί.

Ενδεχομένως, λοιπόν, εφόσον αποδεχτούμε αυτές τις υποθέσεις, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να υποστηρίξουμε πως το ίδιο συνέβη και σε αυτή την περίπτωση που ακολουθεί στο βίντεο παρακάτω.
Μέσα στην μαυρίλα της καταιγίδας, όταν ο κεραυνός χτύπησε, τότε, ένα τεράστιο στρογγυλό αντικείμενο έγινε ορατό για περίπου 30 δευτερόλεπτα, ενώ και τα σύννεφα γύρω από το ξένο διαστημόπλοιο φωτίστηκαν αρκετές φορές έντονα.

Δεν είναι γνωστό αν το σκάφος έπαθε ζημιά από τον κεραυνό που το χτύπησε και αν οι επιβάτες του έπαθαν ηλεκτροπληξία, αλλά το πιθανότερο είναι ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα, αφού, σύμφωνα με την θεωρία, δεν βρέθηκαν τυχαία μέσα στην καταιγίδα διότι ο σκοπός ήταν το σκάφος να τροφοδοτηθεί από την ενέργεια του κεραυνού.
Εκείνο που αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές πτυχές αυτής της παρατήρησης είναι το τεράστιο μέγεθος του αντικειμένου, όπου οι διαστάσεις του φαίνεται να είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από εκείνες των σκαφών που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα.

Το άλλο σημείο που προσελκύει την προσοχή είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ουρανός φωτίζεται έντονα, ενώ το ξένο διαστημικό σκάφος είναι ορατό. Στη συνέχεια, όταν εξαφανίστηκε, η φωτεινότητα μειώθηκε μέχρι να φτάσει στην κανονική της κατάσταση.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

OVNI ES VISIBLE POR UN RAYO EN LOS EEUU
Από το diadrastika


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου