Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτό που Βρίσκεται στο «Παράθυρο» Έχει Αναστατώσει Όλο το Διαδίκτυο (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι γνωστό ότι το Curiosity Rover είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα πρόσφατα και δεν έστελνε φωτογραφίες από την επιφάνεια του πλανήτη Άρη. Πολλές θεωρίες κυκλοφόρησαν, τόσο συνωμοσιολογικές όσο και επιστημονικές για τους λόγους που η λειτουργία του σταμάτησε.

Τώρα, έχει εντοπιστεί ένα υλικό που σύμφωνα με διάφορες τρελές θεωρίες, όπως αναφέρει η dailystar.co.uk, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι δείχνει έναν κρυμμένο εξωγήινο στο κόκκινο πλανήτη.
Η φωτογραφία που πήρε διαστάσεις, δημοσιεύτηκε από
το UFOmania κανάλι του YouTube, και δείχνει κάτι που πέρα από το προφανές ότι πρόκειται για έναν βράχο, περιέχει και ένα άλλο αντικείμενο που δείχνει να είναι ένα πολυγωνικό αντικείμενο και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές στην επίμαχη εικόνα.

Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι πρόκειται για κάποιο είδος τεχνητής δομής, καθώς συναντούμε πολλές ευθείες ακμές και ορθές γωνίες, αλλά και εσοχές που μπορεί να θεωρηθούν ως είσοδοι ή ακόμα και παράθυρα.

Όταν η κάμερα ζουμάρει σε αυτό το σημείο, γίνεται λόγος για μία φιγούρα που πιθανόν να υπάρχει εκεί μέσα, οπότε υποστηρίζεται ότι η δομή είναι ένα κτίριο, ένα είδος καταφυγίου ή ενός κατεστραμμένου σπιτιού, όπου εκεί ζουν ακόμα κάποιοι κάτοικοι του πλανήτη Άρη που διασώθηκαν από κάποια καταστροφή.

Τα σχόλια που έχουν γίνει, είναι πολλά. Υπάρχουν εκείνοι που το αμφισβητούν αλλά και εκείνοι που υποστηρίζουν την όλη υπόθεση λέγοντας ότι «Αυτό δεν μοιάζει με φυσικό σχηματισμό βράχου»,  όπως έγραψε ένας χρήστης, αλλά και ότι «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας αρειανός», όπως έγραψε κάποιος άλλος.

Εσείς τι πιστεύετε ότι κρύβεται μέσα στην δομή που θεωρείται τεχνητή και όχι ένας φυσικός σχηματισμός;

Μπορείτε να το ψάξετε και οι ίδιοι αφού συμβουλευτείτε και το βίντεο πιο κάτω, εδώ:
http://www.gigapan.com/gigapans/196381/snapshots/603194

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The Rover Curiosity sent an image where you clearly see a Shelter with a Martian inside it
Από το diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου