Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

«Η Βασιλεία των Ουρανών” Άνοιξε Πάνω από την Κίνα και Φανερώθηκε ο «Χορός των Αγγέλων” (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα ασυνήθιστο φαινόμενο παρατηρήθηκε στον ουρανό πάνω από την Κίνα και αυτό δεν μοιάζει καθόλου με κανένα άλλο. Αντιθέτως, εκπληκτικά περιγράμματα που κρύβονται στα σύννεφα εμφανίστηκαν στον ουρανό.
Μια γιγαντιαία δομή αποτελούμενη από το σχήμα ενός «αγγέλου”, με τεράστιες φτερούγες, είναι η πιο χαρακτηριστική ανάμεσα σε άλλες που θυμίζουν κάστρα με μυτερές στέγες και κορυφές.
Είναι ένα εκπληκτικό θέαμα και οι περισσότεροι που
το είδαν θεώρησαν ότι αυτές οι φιγούρες αποτελούν μέρος από το «Βασίλειο των Ουρανών” παρουσία της «Χορωδίας των Αγγέλων”.

Αυτές οι παράξενες σκιές στον ουρανό, ανάμεσα στα σύννεφα, άλλοι τις ονομάζουν «πόλεις φαντάσματα» ή «πλωτές πόλεις” και «τρελαίνουν” χιλιάδες κόσμου στο διαδίκτυο και το YouTube.
Πάντως, σύμφωνα με τους επιστήμονες, όλα αυτά είναι μία οπτική ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη διάθλαση των ακτίνων του φωτός. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως «Fata Morgana” και παράγεται από τον διαχωρισμό μεταξύ ζεστού και κρύου αέρα, ως πυκνότερου κοντά στην επιφάνεια της γης, και όλο μαζί λειτουργεί ως φακός διαθλάσεως, δημιουργώντας αυτή την οπτική ψευδαίσθηση.
Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε και άλλες υποθέσεις που προσπαθούν να εξηγήσουν αυτά τα παράξενα φαινόμενα.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ολογράμματα που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Blue Beam, της ελίτ, με κύριο σκοπό την σύγχυση στον απλό καθημερινό άνθρωπο, ανοίγοντας έτσι το δρόμο προς τη νέα παγκόσμια τάξη.
Άλλες προσπάθειες  ερμηνείας αυτού και παρόμοιων συμβάντων, είναι ότι εμφανίστηκε μέρος ενός Παράλληλου Σύμπαντος, ή ότι πρόκειται για μια άλλη Διάσταση που άνοιξε πάνω από τη Γη. Επίσης, ότι σχετίζεται με τα μυστηριώδη πειράματα που πραγματοποιούνται στον επιταχυντή σωματιδίων LHC στο κέντρο του CERN στη Γενεύη της Ελβετίας.

Ότι και αν συμβαίνει πραγματικά, το θέαμα είναι εκπληκτικό και αξιοθαύμαστο. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αφήστε μας στα σχόλια, την γνώμη σας:
Bizarre Cloud Formation Over China Gives A Glimpse Of An Celestial Kingdom
Από το diadrastika


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου