Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Εντοπίστηκε Μεγάλο Συγκρότημα Βάσεων στην Σελήνη (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με «εξερευνήσεις» στην Σελήνη, ότι το Φεγγάρι μας είναι γεμάτο με πολλά μυστήρια τα οποία για πολλούς εξηγούνται με διάφορους τρόπους. Για άλλους, όμως, δηλαδή τους σκεπτικιστές και τους επίσημους διαστημικούς οργανισμούς, δεν υπάρχει τίποτα.
Κάπως έτσι, λοιπόν, πολλοί αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά που βλέπουμε είναι, τελικά, της φαντασίας μας, ή αν προσπαθούν να μας τρελάνουν.
Σημασία, όμως, έχει να μπορείτε να
κρίνετε το κάθε τι που φτάνει στα χέρια σας ή στο οπτικό σας πεδίο. Επιπλέον μεγάλης σπουδαιότητας είναι να μπορέσετε να το διασταυρώσετε ή να το διαψεύσετε εσείς οι ίδιοι. Να μην βρεθούν μερικοί επιτήδειοι και καταφέρουν να σας πείσουν για την μία αλήθεια ή την άλλη.

Ακούστε, δείτε ή επεξεργαστείτε όλες τις πτυχές και τις εκδοχές και δώστε την δυνατότητα στον εαυτό σας να κρίνει μόνος του και όχι απλά να συμφωνήσει με την οποιαδήποτε πλευρά.
Τέλος πάντων, κυκλοφορούν πολλά βίντεο ή ακόμα και εικόνες από την Σελήνη, στην οποία δείχνονται διάφορες δομές, από πυραμίδες μέχρι θόλους.
Η διαφορά από πολλά άλλα σχετικά βιντεάκια είναι ότι σε αυτό που ακολουθεί παρακάτω, σας δίνετε η δυνατότητα, αν θέλετε, να εξερευνήσετε εσείς οι ίδιοι την περιοχή που έχει εντοπίσει.
Όπως θα δείτε πρόκειται για μία μεγάλη έκταση στην επιφάνεια της Σελήνης στην οποία διακρίνονται καθαρά, χαρακτηριστικές δομές οι οποίες κάποτε -ή ακόμα και σήμερα- αποτέλεσαν ή αποτελούν κάποιο είδος βάσεων ή κτιριακών συγκροτημάτων.

Ο ερευνητής της Αργεντινής Marcelo Irazusta μας εκπλήσσει για μια ακόμη φορά με αυτή την ανακάλυψη στην επιφάνεια της Σελήνης.
Οι εικόνες της NASA που δημοσιεύονται από το Google Moon δείχνουν την ύπαρξη τακτικών δομών που, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώνει ο καθένας, δεν ανταποκρίνονται σε ένα φυσικό γεωλογικό σχηματισμό.
Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε μια περιοχή (τετράγωνο) με 35 μέτρα σε κάθε πλευρά, όπου με την πορεία της ημέρας φωτίζεται με μεγαλύτερη ένταση.

Οι εικόνες βρίσκονται σε ελεύθερη πρόσβαση από όλους όσους έχουν την εφαρμογή της Google και οι συντεταγμένες για να εντοπίσετε και να εξερευνήσετε την περιοχή, είναι:
42 ° 40’1.29 «S 12 ° 11’26.49» W El
Δείτε το σχετικό βίντεο και μην ξεχάσετε να μας αφήσετε την γνώμη σας.
BASE ON THE MOON
Από το diadrastika


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου