Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Πώς μια 3χρονη έσωσε τη ζωή του μπαμπά της με μία βιντεοκλήση!

Όταν η 3χρονη Molly McCabe είδε τον μπαμπά της να πέφτει από τον καναπέ στο πάτωμα του σπιτιού τους, στο Winchester της Βιρτζίνια των ΗΠΑ θεώρησε ότι ήταν ένα παιχνίδι...

Ωστόσο, η ώρα περνούσε και ο μπαμπάς της παρέμενε ακίνητος στο πάτωμα, η μικρή άρχισε να κλαίει και να φωνάζει στον μπαμπά της: «Μπαμπά, σήκω πάνω, μπαμπά τι συμβαίνει;»
Λίγο αργότερα πήρε το κινητό του τηλέφωνο και με βιντεοκλήση κάλεσε τη
μαμά της που βρισκόταν στη δουλειά.
Μόλις εκείνη απάντησε, η 3χρονη της έδειξε τον μπαμπά της φωνάζοντας «Μπαμπά, μπαμπά! Κοίτα τον μπαμπά» δήλωσε η μητέρα της στο ABC.

Όταν η μητέρα της Molly, που είναι νοσοκόμα, είδε τον σύζυγό της αναίσθητο, κάλεσε γείτονες και φίλους να σπεύσουν στο σημείο και εκείνοι με τη σειρά τους τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Trevor είχε υποστεί θρόμβωση σε μία αρτηρία του εγκεφάλου του.
Τώρα ο Trevor, που αποκαλεί πλέον την κόρη του «το σπουδαιότερο θαύμα» βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης ενώ η μητέρα της προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.
Το κατόρθωμα της μικρής Molly γίνεται ακόμα σπουδαιότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν ξέρει να διαβάζει και στο κινητό του Trevor δεν υπήρχε κάποια φωτογραφία δίπλα στην επαφή της μαμάς της.
«Γνώριζε ποια επαφή να καλέσει και επέλεξε να καλέσει εμένα. Αναγνώρισε τα γράμματα του ονόματός μου στο κινητό του συζύγου μου», είπε η μητέρα της προσθέτοντας ότι «δεν κάλεσε κανέναν άλλο εκείνη τη μέρα, δεν είναι ότι με κάλεσε κατά λάθος. Και ο αριθμός μου δεν ήταν καν στις τελευταίες κλήσεις του συζύγου μου. Συνεπώς μπορώ να συμπεράνω ότι θυμόταν πως όταν ο μπαμπάς καλεί τη μαμά, αυτά είναι τα γράμματα που απαρτίζουν το όνομά της».


Να σημειωθεί ότι η Molly έχει υποστεί ψυχολογικά τραύματα από τη συγκεκριμένη εμπειρία και οι γονείς της εξετάζουν το ενδεχόμενο να της παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη μέσω ειδικών προκειμένου να το ξεπεράσει.

Με πληροφορίες από: abcnews
Από το newsbomb
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου