Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ μεταξύ Μεσσιανιστών Ραβίνων και Μουσουλμάνων μετά θα πάρουν σειρά και τα υπολείμματα των Χριστιανών.

Η κυβέρνηση του Bibi Νετανιάχου στηρίζεται στους Μεσσιανιστές Ραβίνους που περιμένουν και προετοιμάζουν τον Messiah (τον Μεσσία των Εβραίων, που το Netflix παρουσιάζει ΤΩΡΑ στο δεύτερο σίριαλ του, 20 επεισοδίων), ο οποίος θα κτίσει τον 3ο Ναό του Σολομώντα, και θα μετατρέψει το Ισραήλ σε «Ερέτζ Ισζαέλ» (στο Μεγάλο Ισραήλ, που τα σύνορα του θα είναι από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη). 

Για να γίνουν όμως όλα αυτά, που θα γίνουν, πρέπει όλοι οι γείτονες του Ισραήλ να αφανιστούν, όσοι βρίσκονται μεταξύ

Νείλου και Ευφράτη.

Αυτή είναι η αιτία του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, στην οποία δυστυχώς το Ισραήλ προορίζεται να πραγματοποιήσει με ποταμούς ανθρώπινου αίματος και μεγάλες αλλαγές συνόρων στα γειτονικά κράτη. Δεν μπορούν να περιμένουν… ανυπομονούν να πραγματοποιήσουν τα πλανεμένα σχέδια τους, και θα αυτοπαγιδευτούν.

Οι Ιδέες κινούν την ιστορία και όχι πάντα τα συμφέροντα…

Ο Νετανιάχου είναι πιθανόν ο τελευταίος πρωθυπουργός, επιφορτισμένος να παρουσιάσει τον ΨΜεσσία του Ισραήλ. ΒΙΝΤΕΟ:

                   

Ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου (30 Ιαν 2024) τραγουδά τον Ύμνο του Μεσσία Άνι Μααμίν (= “Ani Ma’amin”) (Πιστεύω με τέλεια πίστη στον ερχομό του Μεσσία και, αν και καθυστερεί, θα περιμένω καθημερινά τον ερχομό του, πιστεύω, πιστεύω ακράδαντα στην έλευση του Μεσσία…). Μια αναζήτηση στο Youtube στο τραγούδι “Ani Ma’amin” θα δώσει πολλά τεκμήρια το τι σημαίνει το «Σύνδρομο της Ιερουσαλήμ». Ι δ ο ύ:

ביבי נתניהו אני מאמין בביאת המשיח = Ο Μπίμπι Νετανιάχου πιστεύει στον ερχομό του Μεσσία:

                    

Ήδη το Ψμεσσίας του Ισραήλ κάνει τις δειλά-δειλά τις πρώτες εμφανίσεις του: Yanuka Rav R’ Shlomo Yehuda Bari.

                  

Ο Ιησούς Χριστός, ο υιός του Θεού μας προειδοποίησε: «Τότε, αν κάποιος σας πει: Να, εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ μην πιστέψετε.

Επειδή θα σηκωθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δείξουν μεγάλα σημεία και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς. Να, σας τα προείπα.

 
Αν, λοιπόν, σας πουν: Να, είναι στην έρημο, μην βγείτε. Να, στα εσωτερικά δωμάτια, μην πιστέψετε.» [Ματθαίος (24: 23 – 26)]

ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου